Monday, October 26, 2009

My 1st entry - i got free delicous cupcakes

Aku follow banyak blog since i'm being a blogger. Well, banyak blog yang menarik perhatian aku. Tapi takdelah sampai aku nak make fren dengan diorang. Teringin tu memanglah teringin. Tapi aku tak reti nak start macam mana. Aku pemalu ke? *ahaks...*

1 day, aku dapat 1 email dari seorang blogger.

'salam diana,

oleh sebab u adalah salah sorang my follower, please come and see me to collect your cupcakes for free.

feel free to see me tomorrow at ****Menara TM...kite satu opis la...hehehe....'



Owhh..aku follow blog officemate aku sendiri tanpa aku sedar. Huhuhu...

That day sebenarnye aku ader function kat Palace of The Golden Horses. Balik je dari POTGH, aku terus pergi opis blogger tu.

Taaraaaa... Dia kasi aku cupcakes nih. Sangatlah sedap...





Pandai dia buat cupcakes. Boleh tempah nih..

*Kepada sesape yang berminat, silalah hubungi aku yee... Siyes aku tak tipu. Cupcake dier memang sedap.

*Thanks Rozilah
www.azeecupcakes.blogspot.com

Friday, October 23, 2009

My 1st entry

I create this blog bacause i want to open my 'new book'. My last blog got many problem and i cannot push myself with a readers like them.

By the way, this blog is created just to story about my journey in life. Whether all of you can accept or not, this is not my problem. And please don't judge me by my clothes but judge me by my heart.

I don't like to quirrel with somebody because i want to live in happy environment.

Thank you and most welcome to my blog... :-)