Thursday, June 28, 2012

Spain vs Portugal

Salam readers...
Now aku ke udara dari restoran mamak kat Kota Damansara.
Aku tatau apa nama restoran ni. Tak terperasan plak tadi.

Ni kije FZ la ni ajak aku join dia n the gang tengok bola..
Dari awal dia cakap dia akan pick up aku sekitar kul 11.
Aku pun plan lepas isyak terus tido.
Alarm jam kul 10:30.
Tapi macam biasa la off alarm, bangun kul 10:45. hahah...

Now, aku dah rasa ngantuk sikit-sikit.
Tapi boleh tahan lagi.
Tak sedar langsung dah dekat pukul 4. Huhu...

Matikk la esok nak pegi kije...
Kompem mata selebet gile nak celik....
Jumpa doktor, berlakon sakit n amik mc,,,,,aci tak?
Hahaha....

**update bola : aku sokong spain, FZ sokong portugal.
Takde gol pon lagi nih...
haiyooh!

No comments: