Thursday, July 12, 2012

Mood

Salam readers...

How are u today?
Everything's fine?

Oppsss... mak terspeaking pulak pepagi nih.

Mood pagi ni adalah so-so je.
Tatau kenapa.
Sepatutnya aku happy la sebab bos aku cuti.
2 hari lak tuu...
Kalau PA lain, aku rase diorang dah tergolek-golek ke'hepi'an dah..

Datang opis tadi, terus aku jadi blur.
Tatau nak buat apa.
Last-last check email. Hmmm... nan ado orang anto email kat aku.
Check FB, bosan..............

Oleh sebab tatau nak buat ape, so penyelesaian masalahnya adalah MAKAN.
Aku turun pergi food court beli laksam.
Oh, ohsem sangat-sangat dapat makan laksam pepagi.
Terasa macam aku duk kat Terengganu pulak.

Dah makan, blur balik.
Tengok kanan, nampak dinding.
Tengok kiri, nampak kabinet fail.
Urggghh... bosan...bosan!
Tengok depan, nampak PC!
So, main tenet la jawabnya.

Tadi aku ada publish gambar laksam dalam instagram & FB.
So, aku check FB kot-kot ada yang komen.
Tengok-tengok ada a few yang komen.
Layan komen jap.

Pastu baca status orang kat wall tu.
Ada pulak benda lawak yang terjadi.....

Aku nampak Mimy publish status kat FB. [klik sini]
Kemain lagi aku komen.
Suka hati jekkk...
Rupe-rupenya aku salah komen daaa...
Kahkahkahh...
Tak pasal-pasal dapat malu.
Tapi lawak pun ada. Nampak sangat aku tengah blur.


Hahaha... bengong tul aku nih!

Korang korang jangan jadi blur cam aku tau... :D

No comments: