Friday, July 6, 2012

Weken

Salam all...
Selamat pagi.

Korang cane hari ni?
Ok?
Hari ni aku bersemangat nak datang kerja.
Mungkin sebab family aku datang KL.
So, rase seronok tu terbawak-bawak.
Tak sabarnya nak jumpa diorang.

Ok, kali ni aku kongsi cerita weken minggu lepas.
Hari Sabtu.

Kitorang plan nak main wau.
Tapi aku taknak la pegi awal sangat.
Panas kottt...
Aku ajak FZ pergi MV dulu.
Sebab aku nak beli hadiah untuk anak emma, kazen aku.
Dia baru je bersalin baby lelaki yang comel! :)

Shopping barang-barang untuk baby Emma kat JJ.
Pastu beli barang dapur kat Carrefour.
Banyak sangat barang kat tangan, FZ suruh hantar dulu barang-barang kat kereta.
Pastu masuk balik MV.
Pergi level yang paling atas. Kat panggung wayang tuuu.

Nak tengok wayang, takde citer best pulak.
So kite masuk bahagian game.
FZ ajak aku race kereta dengan dia.
Hadoiii... tak reti aku.

Race dengan dia, memang aku laa yang kalah.


Pastu dia main race motor pulak.
Aku tak main.
Tak kuasa aiihh!
Malas aku nak tertonggeng-tonggeng.

Lepas tu barulah kitorang kuar MV, pergi Taman Layang-layang kat Kepong tuh.
Gambar ada tapi semua kat dalam tab.
Malas pulak nak transfer.

Jumpa kengkawan lama kat taman tu.
Sedar tak sedar rupanya dah hampir 2 tahun tak jumpa diorang.
Perghh... lama tuuu.

Dah puas main wau, kitorang balik.
Sebelum FZ hantar aku balik, mestilah kitorang makan dulu.
Kitorang makan kat Secret Recipe Bangsar South.
Dekat sesangat dengan rumah aku.




Ice blended chocolate for me & lemonade for him.


Spaghetti Aglio Olio for me...


Chicken lasagna for him!

Makan camtu je pon dah buat aku kenyang sangat-sangat.

Hari Ahad aku kena jaga Baby Alya kat rumah.
Petang baru kuar jenjalan.
Eh, dah lama aku tak update pasal Baby Alya kannn...
Nanti-nanti la aku update pasal dia eh.........



2 comments:

Mimy Hamid said...

SR situ kenangan ku sangatttttttttttttttttttt..hehehe

Girl Girl said...

Kannn... tempat datingan 2 hati... :)