Tuesday, August 7, 2012

Batman ke Bane? Atau Catwomen?

Salam readers....

1 Ogos baru-baru ni FZ ajak aku pergi tengok wayang.
Dia nakk sangat tengok citer Batman The Knight Rises.
Aku ni layankan aje la.
Ari tu dia temankan aku tengok citer Spiderman.
So, kali ni biarlah aku temankan dia pulak.


Movie ni ntah la.... hmm...
Permulaan citer pon dah ada action.
Gile gempak kan? Tetibe je watak Bane tu dah muncul.

Dah habis babak action tu, aku dah rasa mengantuk sebab movie tu banyak bercakap dari action.
Dah la aku duk kat seat couple.
Memang tak senang duduk la.
Bosan pon ada.
Tapi movie ni kena layan la.. jangan tertinggal seminit pon sebab nanti korang takkan faham jalan cerita.

Tapiii.... nama je pon citer batman.
Batman kuar sekejap je.
Watak yang banyak kuar adalah watak Bane dan Catwomen.
Alahaiii.. kempunan aku nak tengok Batman pakai suit dia lama-lama.

Aku keep comparing antara citer Batman dengan Spiderman.
Honestly, aku lebih suke citer Spiderman.
Huhuhu... peminat Batman, sila jangan marah ye...


Macam biase, kitorang tengok wayang kat MV saje.
Kan dekat sikit dengan rumah aku.


Tersenyum lebar dia nih dapat tengok movie kegemaran dia.

Kitorang amik movie jam 9.30 malam.
Habis dekat pukul 12 tengah malam.
Lama tuu.... lenguh bontot aku.

Dah alang-alang tengah malam, FZ ajak aku sahur sekali.
Kitorang pergi ke Mahbub Bangsar.


FZ makan roti canai + kuah dhal dan sambal.
Kengkonon nak diet la tu.


Aku pulak teringin nak makan megi sup.
Tapi tak sedap!
Huhuhu....

Pukul 1 lebih barulah kitorang balik.
Letihnye...

4 comments:

lelamaisara said...

catwomen..heheheh...:)

Mimy Hamid said...

ai peminat batman..ala kali ni tak dpt tgk wayang dah ada baby...tunggu HBO je la..tgk dvd malas nak beli or cari...batman ni kena tgk dari awal ..series best

Girl Girl said...

lelamaisara : Sy pilih bane... sb dia kuat. hahaha... boleh?

Girl Girl said...

Mimy : Dulu2 punye memang best. Tp kali ni cam x best je... huhuhu...