Friday, August 3, 2012

Segmen : Tambah follower blog sampai 1000+



Segmen ni  idea asalnya datang dari pemilik blog ADIK IZZAH ISMAIL  dan aku telah di tag oleh rakan blogger REENA PINKY (oleh sebab dia suka pink, maka haruslah nama dia dikalerkan dengan kaler pink.. kihkih..)

Ni kali kedua aku join segmen dari blogger.
Segmen ni aku join pon sebab ada pekdah.
Yela... win-win situation kot.
Rase cam best je.
So, dengan rela hati ahkak join segmen ni...

Ahkak ni jujur kemain....
Ahkak dah menfollow blog adik jijah... eh, adik izzah manis....
*ayat mesti manis wooo... hikhik...
Ahkak siap print screen lagik nih..


Sebenarnya blog aku ni takdelah best sangat.
Biasa-biasa saje.
Kalau best, takkan la follower ada sikit je kan?
39 orang jek....... sob...sob...

Aku selalu update mengenai aktiviti yang dilakukan, kejadian semasa, politik...
Kalau rasa nak menaip, aku taip.
Kalau takde mood, blog ni akan bersawang la 3-4 hari.
Tapi sebenarnya blog ni la peneman setia aku.
Kat sini la aku luahkan segala macam benda.
Tapi kekadang tu aku menulis benda-benda merepek gak.
Nak-nak bila penyakit gila sawan datang. Huhuh...

Kalau ada yang nak follow blog picisan aku ni, silakanlah.
Takde sape nak larang.
Lagi banyak follower, lagi menaikkan mood untuk aku update banyak-banyak entri setiap hari.. :D

Hmm... aku nak tag sape eh untuk segmen ni?
Jap-jap... pi check nama-nama follower jap.

Ok, aku nak tag :-

1) Cik Nurulan - si gadis ayu... :)
2) Cik Jen Jen - si gadis manis... :)
3) Puan Mimi - mama baby fayel yang vogue the vass.. :)
4) Puan Yani - ibu mya bobo yang comeyy loteyy.. :)

Kepada yang aku tag ni, wajib okeh buat segmen nih.
Hahahah... suka-suki je kata wajib kan?

Okesss.....
Selamat bersegmen! :D


30 comments:

Jen Jen Izaicun said...

macam nak bubuh nama orang tu jadi link ke blog die... kira org klik terus buka blog die? tak reti la.. hehehe

Girl Girl said...

Cik jen2 : mule2 taip dulu nama orang tu. then bukak blog org tu kat new tab. copy link blog dia.

balik semula kat nama orang yg kita taip tu dan highlight dgn mouse.... pastu tekan icon LINK kat atas kotak entri kite tu. pastu paste kan link blog orang yang kite copy tadi. Tekan ok... :)

Kalau x paham, call sy ye... nti sy ajar.. :)

ros_reeza said...

salam perkenalan :)
ROs singgah dari segmen yg sama :)

http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

NuRuL said...

Hai salam perkenalan.. :D

Terjah sini dari segmen yang sama..

Selamat berpuasa.. ^_*

http://uaredifferent.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

haz said...

dtg dr segmen yg sama n membalas kunjungan.. dh follow sni =)

are_lin@yu said...

ayu singgah n folo dari segmen yg sama..jemputlah ke blog ayu ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

~PILOT LOVER~ said...

Done follow sini ^_^ dari segmen yg sama....
singgah and follow sy ye ^_^ slm perkenalan....

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000_31.html

cik nurulan said...

ayu la sgt..hihihi..try my best untuk do this tag =) thanks diana..

✿ Nani ツღ said...

#46 followed.

http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

lokman said...

Assalamualaikum, datang jalan2 dari segmen yg sama.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

kalau sudi joinlah segmen saya ni..

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

SuparMan SuaRez said...

Hai,Salam Ramadhan..Salam Kenal.
Dari Segmen Yg Sama.
Dah FOLLOW Sini,Jemput Singgah Blog Saya Jugak k

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Haryati Faizal said...

salam perkenalan dr segmen yg sama...tq ye follow sy, sy follow awak balik....

bumbumeyh said...

ieza folo sini, jemput folo ieza salam kenalan sesama blogger :D

http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

nadia farhana said...

dari segmen sama ^___^ dah follow sini
http://yayaonly.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html
salam perkenalan

iena_gie said...

Salam.. dah follow sini.. jemput follow blog saya pula ye =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

aynora nur said...

http://www.aynoranur.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

DAH FOLLOW BLOG AWAK
DTG BLOG SAYA JOM
SALAM RAMADAN

unsecretostory said...

dari segmen yang sama .
aten follow sini :)

http://unsecretostories.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

salam perkenalan .

L.O.V.E.P-QaH said...

Follower #58 ;) Jom terjah sini plak:
http://lovep-qah.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-100.html

Hazirah | Halmi said...

salam, dari segmen yg sama, singgah & follow, do followed me back okay, thanks :)

http://spiralloves.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

aNiss :):) said...

SALAM KENAL :DD

Girl Girl said...

ALL : Salam kenal semua! :)

Fieza Ghulam said...

Hai, Fiza singgah sini dari segmen yg sama.
Jemput ke blog Fiza pula

http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

jom bace entri sy jom?

http://sayadalahaku.blogspot.co.uk/2012/07/kisah-abang-hero.html

cmimimim said...

dtg jejak sini tuk jadik follower baru :D

jemput singgah ye :
http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

happy to be friend n hve a nice day !~

zafirah said...

salam kenal ^_^ done follow sini
jemput singgah ye

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

matmin said...

salam , kunjungan dari segmen yg sama , done follow

http://keringusi.blogspot.com/2012/08/tambah-follower-blog-sampai-1000_6.html

Deqla manjew said...

hye! singgah dari segmen yg sama... dah follow sini... jom singgah follow blog sy pulak... hihi.. slm kenal.. =)

http://norumara.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Waalid5035 ™ said...

salam ziarah dari segmen yang sama..

sudah menjadi follower blog ini..kalau sudi jemput singgah blog waalid..^_^
http://permataperjuangan.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Terjah Entry Terbaru Waalid SINI

Ukhuwah Fillah!

Jazakumullahu Khairan Jazak....~

Ruyi Issabelle said...

salam... datang dari segmen sama... done follow sini #69 jemput singgah blog kita ya...

http://syaissabelle-silentmelody.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Thanks~

Rafiq Naemah said...

tumpang lalu...^_^
http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

Alle Kategorien ansehen said...

tempat belajar berenang dibandung,BELAJAR Renang Bandung, PRIVAT Renang di BANDUNG, KURSUS Renang di BANDUNG, LES Renang di BANDUNG,KURSUS Renang ANAK, LES Renang ANAK, BELAJAR Renang DEWASA, BELAJAR renang GAYA BEBAS, BELAJAR Renang GAYA DADA, BELAJAR Renang GAYA KUPU-KUPU pilihan sangat tepat hanya di BUTTERFRLY SWIMMING COURSE. Belajar Berenang