Friday, September 14, 2012

Majlis hari raya GIA & SAU

Salam readers...

Kisah raya lagikkk!!
Hahaha... Hope korang tak jemu baca kisah raya aku ye.
Nak buat cemana...
Habis raya kat kampung, sambung raya kat KL lak.
Kat KL ni boleh tahan jugak meriahnya.

Minggu lepas opis aku ada buat majlis hari raya.
Nak kate besar-besaran tuu idok lerr...
Simple-simple je.
Seperti tahun lepas, kitorang buat konsep potluck.
Memasing bawak makanan memasing.


 Deko hari raya.... 
Siap lampu kelip-kelip lagik..


Me on that day...

Katanya buat tema purple and pink...
Nasib la baju raya aku tahun ni ada both color.


Garrett!
Pes time makan. Jakun gile kan?
Sedap sangat sebab memang betul-betul berkaramel.
Tapi tu la, kekadang ada jugak terasa pahit-pahit sikit.

Antara menu yang dihidangkan :-


Laksa Sarawak


Mee Bandung


Mee Rebus

Sedapppp!
Tapi aku sempat makan mee rebus jek.
Mee ni disponsor oleh big boss GIA.
Dia masak sendiri tau!


Chicken & beef lasagna...
5 tray semuanye tapi aku snap 1 tray je.
Disponsor oleh aku, Mimy, Ika, Kak Shidah dan Kak Noriah.
Hot selling kott!


Satay wajib ada.
Ponnnn aku takdan nak makan. Waaaaaaa......


Susunan yang dibuat.


Spaghetti carbonara pon ada.


Cupcakes... Comel je kann...
Nak makan pon rase sayangg... hehehe...


Deco of the desserts table..
Comel jek susunannye kan?


Big boss GIA sibuk layan tetamu.


Yang ni muke-muke staff unit aku.
Muke yang di censor tu boss aku laa... 
Dia tak suke muke dia masuk blog...
Nak crop gambor ni kang tak boleh... so censorkan je la jawabnye.


Boss GIA dan CEO TM...


Ha, baru nampak muke aku kann...
Aku duk kat belakang tabir je.
Sibuk bungkus mee untuk orang yang request untuk tapau.



Nampak benor dalam reramai tu, aku yang paling eksaited kannn....

Majlis start pukul 12 sampai kul 3 jekk.....
Dah habis majlis, kitorang sibuk menapau makanan yang tak habis.
Dah siap menapau, barulah acara snap-snap pulakk...
Agenda wajib kott...



Whole GIA group.

Then, only the ladies! :-


Memula amik gambar style biase je....
Dah 2-3 snap, barulah kitorang posing lain...


Sore eyes style!
Comel tak kami?
Hahaha...


**Pics credited to GIA's photographers & myself! :)

4 comments:

Jen Jen Izaicun said...

terbaekkkkkk...

lasagna.... sedapnyerrr

Anonymous said...

Hi there! I'm at work browsing your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Keep up the great work!
My site - Deutschland Seo

Reena Kamarudin said...

huwaaaa lapar tapi on diet ni. hahaha. manisnya senyuman dia :)

Anonymous said...

When you think about the concept of the idea of adore, installing relation to its an intimate connection by using a different, nonetheless like a emotion that could be engendered once you have miltchmonkey the best partnership with ourselves much too : or maybe as being a experience of greater unity household or maybe mankind -- the idea becomes more magnificent that every any individual needs in everyday life is usually enjoy.