Tuesday, October 23, 2012

Minum petang sorang-sorang... loserr ke??

Salam readers...

Just a quick update.
Saje nak mengisi mase lapang...
*Nampak nau takde kije. hehehe...

Tadi bos suruh aku pergi beli makanan petang.
Alang-alang dah turun, aku order la minuman sekali.
Minum sensorang.

Nak ajak kawan, aku ni mane la ader kawan sangat.
2-3 kerat je kawan aku kat TM ni.
Lagipun opis hour kot...
Mane boleh kuar sesuka hati kan?

Tadi aku just order teh ais je.
Nak minum cepat-cepat kang, tak boleh.
Nanti sengal lak kepala nih.
So, minum lah dengan penuh keayuan.

Time minum tu, aku perasan ada 3-4 mata duk pandang-pandang.
Kalau mata tu mata lelaki, mungkin aku perasan dia nak ngorat aku kan...
Hehhee.. gataiii!
Tapi mata-mata tu mata pompuan.
Pandang-pandang, pastu diorang sembang bisik-bisik.
Pastu pandang-pandang lagi....

Kalau korang berada kat tempat aku, ape perasaan korang?

Aku memang rase tak selesa sangat-sangat.
Terfikir gak, ader benda pelik je kat muke aku ni?
Aku try la buat-buat betulkan tudung.
Kompem takde ape yang pelik.

Aku pandang diorang bertiga.
Aku senyum.
Diorang pandang, pastu bisik-bisik lagi.

Eeeeiii... geram tau!
Teruslah aku minum air cepat-cepat dan pergi bayar.

Ntah ape la yang diorang umpatkan...
Ke diorang pikir aku ni loserr sebab minum petang sensorang?

Bagi aku, tak salah pon minum sensorang.
Lagi la bangga sebab rase diri tu independent..
Bukan semua orang mampu minum sorang-sorang kat food court.
Ye dak?


7 comments:

Jen Jen Izaicun said...

sama la awak... sy tkde la banyak kawan jugak, kadang2 tu sorang2 jugak sebab takkan nk angkut semua org kan... kurang2 awk berani dri org yg mengata tu...

phatgurl said...

Tak loser lah. Saye ni breakfast & lunch almost everyday sesorang kat tingkat 3 menara tu. Kat riverside pun boleh. Wat tatau je asalkan happy :-)

Anonymous said...

klu lelaki mesti layan kn....

Girl Girl said...

Jen Jen : Tau xpe.. takkan nk angkut sume org kan? tp gitulah, rse xselesa bile tgk org duk mengata

Girl Girl said...

Phatgurl : btol2... asalkn happy :)

Girl Girl said...

anon : xde maknanye nak layan, abg...

Anonymous said...

hi!! saje nyampuk huhu.,
bg saya makan sorg bukan loser.,
it's a prove that you're independence gurlz =p
saya bukan setakat makan sorg, but even g tgk wayang sorg, window shoping sorg, g jln2 cari makan sorg,
kawan ramai keliling pinggang tp x sume ada masa untuk temankan kite, majoriti da kawin., so kalo diorg sume sronok duk umah ngan laki n ank msg2., xkan kita nk duk melangut tgk dinding sengsorg kat umah huhuhu., go out gurlz., don't afraid to be alone., or else nnt da tua memori yg korg igt nampak dinding je hahahahaa