Wednesday, November 28, 2012

27 tahun? Muda lagi kottt

Salam readers...

Saat korang baca entri ni aku tengah berkursus.
Ni pun aku auto-publish.

13 Nov baru-baru ni adalah birthday aku.
Happy birthday to me.....happy birthday to me...!
Dah la time tu jatuh pada hari deepavali.
Ader jugak malaun wish birthday aku sekali dengan happy deepavali.
Cis...cis...cis!

Pagi birthday aku tu, aku plan nak bangun lewat tapi tak dapat sebab awal-awal FZ dah call aku.
Katanya nak hantar nasi lemak untuk breakfast.
So shuweeetttt...

Mamai jugak la aku nak bangun awal kannnn....

Masa dia hantar nasi lemak tu, dia bagi sekali hadiah besday aku.
Teruslah cerah mata aku kannn...
Terus tak jadi nak sambung tido.

Lepas FZ balik je, terus bergegas masuk bilik sebab tak sabar nak bukak hadiah.
Hehehe...


Jeng... jengg...
Berdebor nak bukak nih...

Pes, bukak kad dulu.


Auuuwwww....
Romantik jugak abam ai ni.
Hehehe....


Eh eh, ada bunjut... comel je bunjut ni kan?
Pasni boleh buat dompet untuk duit syiling. :)


Jam tangan.

Aku dah tahu dah hadiah ape yang dia nak bagi aku.
Sebab sebelum birthday tu, dia dah ajak aku pergi survey.

Start dari hari tu, aku terus pakai jam yang abam FZ bagi nih.
Jam lama ader lagi tapi simpan buat frame. Kihkih...

Terime kasih, abang..

I love u so much! :)


3 comments:

Mimy Hamid said...

27 tahun dah ke nana?? ingat baru 21 hehehe...di doakan cepat berumah tangga amin..

Diana Aziz said...

Nana dh tua dh... hrp jgk dpt brmh tgga cpt2..

Anonymous said...

sama2 syg....