Monday, November 19, 2012

Mata oh mata

Salam readers....

Aduss.... besar harapan aku andai bos tak datang hari ni.
Huhuhu.... Malas oh nak kerja.
*Matik laa kalau bos baca blog aku nih!

Semalam aku tido sekitar pukul 12.30malam.
Itupun tido paksa.
Tahu je la kalau tido paksa ni, manalah lena sangat.
Sekejap-sekejap bangun...
Haihh!

Sekarang ni aku tengah layan mata.
Tak leh celik dowh!
Serius rasa macam ade batu atas kelopak mata aku nih.
Alangkah bestnya kalau hari ni hari cuti.
Boleh sambung tido.

Sebut pasal cuti, minggu lepas aku just kerja hari Isnin dan Jumaat je.
Selasa, Rabu dan Khamis cuti.
Heaven sangat time kerja tu.
Buat kerja pun takde la dalam keadaan stress. Takde orang push.
Takde orang paksa-paksa.
Tapi end up, semua kerja settle dengan jayanya. Alhamdulillah.

Time cuti tu, kemain lagi aku tido lewat.
Bangun pagi pun mesti la lewat.
Kul 10.30 atau 11 pagi tu kire biase laa...
Syok oh bangun lewat. Rasa puas je tido nih.

Ok la... mata aku makin teruk nih.
Mengantuk tahap gaban.
Nanti ada masa aku update lagi ye....
Chow cincau! :)

2 comments:

Mimy Hamid said...

mimi lagi la nana...cuti seminggu..heavennn...hari ni dah start keje...bosan rindu Fayel hehehe

Diana Aziz said...

Mimy : Nana ni kalau ada balance cuti, mmg dh lama amik cuti seminggu direct. zasssss balik kg terus. tp malangnye nasib, cuti dah habis.. huhuu