Tuesday, November 6, 2012

Tekun bekerja

Salam readers...

Saje jenguk blog.
Lunch tadi sempat kuar dengan FZ pergi survey tempat training.
Owh, lupe nak bagitahu.
Aku ada training hari Jumaat ni di The Royal Lake Club, Taman Tasik Perdana.
Aku memang tatau tempat tu kat mana.
So, better aku pegi survey dulu kat mana so that nanti takde la sesat barat kan...
Lagipun aku tumpang Cik Jen Jen ayu manis......
Wahhh.. bodek sangat. hehehe..

Pasal training tu nanti aku citer dalam lain entri ye...
Itupun kalau aku rajin la...
Well, u know me rite? Pemalas tahap gaban punya orang.

Tapi alhamdulillah... senang je nak jumpa tempatnya.
Kompem nanti takkan sesat punya.

Now, aku dah sampai opis.
Kerja pun of course la ada banyak yang sedang menunggu.
So, kena settle kan satu-satu.


Jom sama-sama kite menjadi pekerja yang tekun dan cemerlang! *walaupun...*


2 comments:

Jen Jen Izaicun said...

dah g survey ek... huhuhu.. moh kite g together2.... hukhuk.. dah berpusing2 kepala nih....

Girl Girl said...

Jen2 : dah awak.... senang je rupenye. jom together2... :)