Tuesday, December 18, 2012

Menggelabah ohh

Salam readers...

Hooiihh.... resah gelisah aku dibuatnya hari ni.
Dupdapdupdap jantung aku ni haaa...
Duduk tak kena, berdiri lagi laa tak kena.

Kul 10 nanti bos aku ada meeting.
File meeting tu aku dah distribute pada semua committee petang semalam.
Aku ni kan menggelabah sikit.
Aku takut la dokumen dalam file tu tak lengkap ke.. salah susun ke...
Pastu bos aku kena hentam sebab PA dia ni buat kerja salah.
Pastu bos balik opis terus lempang aku. wuwuwuwwu...
Macam-macam la imaginasi dalam kepala otak aku ni.
Takut ohh...
Padahal sebelum aku distribute file tu, aku dah berpuluh-puluh kali check dokumen dan susun atur dalam file tu.
Memang dasar tak percayakan diri sendiri kan?
Help...help....

Dah la takut pasal meeting tu.
Tambah pulak lepas meeting tu bos aku cakap nak buat KPI aku.
Oh, tidakkkk!

Ha, cane kalau betul aku silap buat file tu?
Of course la efek kat KPI aku kan.....
Halamakkk...
Help...help......



2 comments:

Hanna Nabiella said...

cube bertenang, tarik nafas, lepaskan..heee, inshaALLAH, xde ape tu oke ^^

jemput join first contest dari hanna :) http://www.farhanabiella.my/2012/12/photo-contest-be-yourself-by.html

Diana Aziz said...

Hi Hanna Nabiella, thanks dear for the advice.

Insha ALLAH kalau ada mase sy join ye... :)