Tuesday, December 18, 2012

Photo Contest : Be Yourself ! by Hanna Nabiella

Salam readers...

Kali ni iolss gedik-gedik nak join segmen.
Sokong iollss ye...


Klik banner

Gambar-gambar yang dipertaruhkan :-

.1.



.2.



Kata-kata inspirasi :-

"Jika semalam tidak berakhir seperti yang kamu inginkan, ingatlah : Jika Tuhan inginkan hari semalammu adalah sempurna, maka DIA tidak perlu ciptakan hari ini"

-Ingatlah, semua manusia tak terlepas dari dugaan ALLAH S.W.T-

7 comments:

Hanna Nabiella said...

nice akak!
hehe, btw, thnks alot sbb sudi join contest blog hanna :'D , tenkiu sgt3 *terharu*

jom blogwalking dengan peserta2 lain.
http://www.farhanabiella.my/2012/12/senarai-peserta-photo-contest-be.html

umizue said...

Blogwalking!! meh jenguk gambar-gambar yang saya pertaruhkan untuk contest ni.. hehe.. nice blog ^.^ http://umizuhirah.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

Seneorita Baharin said...

nice pic..good luck dear :) dr contest yg sama.. ^____^

NurSyafinaz said...

hey there :D Bw here , dr contest yg sama, jemput lawat blog saya pulak k :)http://chibbyabby.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by.html

btw, gug luck :)

SaraArnita said...

singgah dari segmen yg sama..done follow..jum singgah blog eita..

http://saraarnita.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by.html

Mar Haini Abdul Rahim said...

assalamualaikum, salam kenal dari segmen hanna

*singgah, follow & klik2 kat sini :D

jom singgah jcb,
http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html