Tuesday, January 29, 2013

Moh pi utagha

Salam readers...

Entri lepas aku citer pasal aku jenjalan di MV.
Rujuk entri ini...

Sebelum balik rumah, aku dan FZ singgah makan kat 1 restoran kat lower ground floor.
Restoran Rasa Utara.
Nak jugak rasa apa yang best sangat masakan kat restoran ni.


Baru perasan ada gambar Tun M kat belakang. 
Respek beliau 200%!


Aku sentap dengan dia sebenarnya masa nih.
Asik dengan tab je!
Nak je aku baling tab tu kat lantai biar berkecai semua.
Kalau dah gila internet, camni la.
Tak kire tempat nak online.
Aku duduk kat depan macam tunggul.
Sape yang tak sakit hati??

Bila aku dah buat muka sentap, tahu pulak nak offline.
Eeeeiiii.....

Eh, teremosi lak! Huhuhu.......


Milo ais gunung keriang aku punye.... Nama kemain lagi.
Aku suke milo dia sebab kaw punye...
Dan ice lemon tea FZ punya.


Ni menu aku.
Sedap gilossss....
Ayam goreng cili lagenda + nasi lemak (nasi ditanak dengan santan) dan kuah masak lemak cili padi.
Pedasss yang amat sampai milo ais aku tak cukup.
Pedas-pedas pon tetap sedap....
Masak lemak dia pun boleh tahan.
Nampak tak sambal belacan tuh?
Pedas dan manis..... sedapppp....
Terangkat uollsss..


Ni plak menu FZ.
Ikan masak lemak cili api + nasi putih.
Sedap jugak......
Filet ikan sangat lembut.

Sangat berpuas hati.
Makanan sedap.
Layanan pun cepat.
Sangat recommended untuk datang makan kat sini.
Korang cubalah ya!


2 comments:

Emynz said...


hahah aku nak tergelak baca part bf ko ngan tab tu...mmg sakit ati kan...

dulu mase sebelum kawin aku terus masuk kan phone dia dalam gelas ais .fadan rasekannnnnn sibok sgt ngan internet huh

Diana Aziz said...

Ko lg ganas emynz. aku cakap je nak buat tapi buatnye idok... hehe