Wednesday, January 16, 2013

Tenkiu Nuffnang! Lap u sangat-sangat! :)

Salam readers...

Alhamdulillah... Syukur sangat-sangat sebab akhirnya aku dapat rezeki yang tak disangka-sangka.


Cek ni aku dapat minggu lepas.
Hari Isnin lepas FZ tolong release kan.
Tengahari tadi aku check dalam akaun bank, duit dah masuk.
Hoyehhhh!
Tenkiu Nuffnang! :)

Siapa sangka, blog picisan macam ni pun boleh buat income.
Walaupun tak banyak macam blogger-blogger popular tu, tapi at least duit seciput ni boleh la buat aku tambah perbelanjaan.
Alhamdulillah, syukur kepada ALLAH SWT.

Terima kasih Nuffnang.
Terima kasih ALLAH SWT.

p/s: terima kasih jugak kepada abam FZ sebab tolong releasekan cek ni.
Kalau tak, memang aku tak dapat jugak duit nih.
Hihihi...



No comments: