Thursday, February 28, 2013

Harapan

Salam readers...

"Pergi sudah tinggalkan aku...
Aku tak ingin engkau ada...
Kembali lagi ke dalam
cerita hidupku ini...
Ku bahagia tanpa dirimu...
 Biar begini adanya aku...
Tanpamu ku temukan sinarnya..."

Tetibe humming lagu "Tinggalkan aku" by Anuar Zain.

pic dilukis sendiri oleh aku. :)

Hari ni 28 Feb.
Esok 1 March which is ada benda baru yang akan berlaku dalam hidup aku.
1 pertukaran dimana aku pun tak pasti baik ke buruk.

Aku just harap semuanya akan baik dan takkan jadi lagi seperti dulu...
Ya, kalau dulu aku rasa mentally tortured.
Hopefully lepas ni aku takkan rasa torture lagi.

Ape taknye... kalau relate dengan dia je, mesti urat kepala aku naik.
Aku jadi cam migrain gitu.
Ya, dia suka besarkan hal yang kecik.
Dan sungguh tak penyabar.

Pagi tadi aku bagitahu kawan yang urat kepala aku selalu timbul.
Kawan aku cakap kawan dia ada yang sampai putus urat tu dan hampir lumpuh separuh badan.
Oo emm geee.... biar betul!
Aku taknak la jadi macam tu.
But seriously, urat kepala aku tegang gila kalau dia timbul.
Urat tu keras je...
Aku takmo lagi sakit kepala camtu.
Cukup-cukup la..

Diharap lepas ni aku dapat la seorang yang penyabar dan memahami.
Also, yang jenis solat dan jaga perilaku.
Bukan demand tapi ini adalah untuk kebaikan semua.

Tolong doakan yang terbaik untuk aku ye, kawan-kawan...
Terima kasih.

2 comments:

Emynz said...


ko dah tukar boss ke weh ?

Diana Aziz said...

Iye emynz... huhu