Tuesday, February 26, 2013

Saya memang comel.... :)

Salam readers...

Saje bosan-bosan kannn....
Tangan ni rasa gatal nak menaip jekk.
So, haruslah update blog.
Iye laa... ada free time kan.
Kalau time bizi, memang takde nye aku nak update nih.

Tadi duk tengok-tengok folder dalam pc ni.
Terjumpa pulak folder gambar time aku kecik-kecik dulu.
Dan aku tahu, aku memang comel. Hehehe....
Perasan!



Bola kesayangan.
Kesana kemari aku pegang bola tu.


Bersama dengan Abang Yu.


Tadika.
Acu cari aku.
Jumpa tak?


Aku memang suka pakai skirt.
Sekarang kalau duk rumah pun aku prefer pakai skirt.


Kat Pantai Teluk Lipat.
Dulu banyak batu-batu kat pantai tu.
Sekarang ni je pantai dah terhakis teruk.


Gemuk kan?
Hehehe...





Baru aku realized yang aku adalah kanak-kanak yang riang.


Ayu je kan?
Hehehe...


Rasanya ni kat tasik titiwangsa kot...
Ke tasik lain... lupa dah.


Rambut ai rebonding uollss...
Hahaha...
Memang dulu rambut aku cantik.
Sekarang ni je macam hantu kak limah.


Rugged tak?
Dulu mummy dan daddy banyak belikan aku skirt pendek.
Yela, anak perempuan kan.
Harus la pakai skirt.

Ini je la gambar-gambar yang sempat aku scan.
Ada banyak gambar lagi.
Apepun aku tetap rasa aku comel.
Hahahaha....

No comments: