Thursday, July 18, 2013

Tak agak-agak kalau nak promote pun...

Salam readers...

Aku tak tahu ni entri lawak ke mengata....
Tadi aku bukak FB, ternampak iklan ini :-


Amboihhh....
Nampak benor nipunye!
Serius aku gelak sakan.
Rasa nak tergolek pun ada.

Kelakar gile.
Dalam masa 3 hari dah jadi putih melepak.
Kalau gitu semua padayappa yang bercita-cita nak jadi putih macam snow white berkejar la beli stem cell ni.
Then, takde la orang kulit itam kat dalam dunia ni.

Kesian Will Smith.
Tak pepasal jadi mangsa iklan bangang camni.
Kahkahkah!!

Tak tahan bila klik share, boleh tuntut diskaun 30% dan 12 freegift.
12!!!
Bukan 1... bukan 2.... tapi 12!!
Umang aiiiii.... free gift ape yang dia bagi nih?
Hahahaa....

Adoyaii... 
Melampau gile iklan ni.
Ko bayangkan Rajni Khan pakai benda alah ni...
Dalam masa 3 hari, terus jadi putih melepak..
Aku rasa ramai kot minah-minah India yang berlari berkenankan dia.
Hahahaha...

Hoih.... makruh la gelak over time puasa nih!
Tapiiiii.... tetap nak gelak jugakkk... hahahahaha

11 comments:

lady scooter said...

ha3.. memang tak munasabah langsung... will smith?kah3

Mimy Hamid said...

menipu sangat haha

Reena Kamarudin said...

hahah ni troll ni dia perli iklan kecantikan yang lain tp mmg lawak la

Diana Aziz said...

Lady scooter : lawak betul.... kesian will smith jadi bahan...

Diana Aziz said...

Mimy : Tahu xpe... hahaha... nana gelak sensorang je tadi..

Diana Aziz said...

Reena : oo yeke? tapi mmg kelakar la.. tak agak2.. hahaha

zafirah said...

hakhak..siryes baek punya promot..nangis klu will smith tengok ni

Diana Aziz said...

zafirah : haha.. tahu xpe..

Emynz said...


Hadeh hahah willSmit jadi mangsa

Emynz said...


Hadeh hahah willSmit jadi mangsa

Diana Aziz said...

emynz : thu xpe.. pecah perut aku bile tgk iklan ni... x agak2.. hahahaha