Friday, August 30, 2013

Selagi ada gambar, selagi itu laaa akan ada entri raya!!! Weehooo!!

Salam readers...

Entri raya belum habis lagi......... kihkihkih...
Ikutkan raya tahun ni best sangat walaupun sekejap je feel raya kat kampung.
Tapi takpe...
Balik KL, unit-unit opis aku berlambak je jemput pergi majlis raya.
Diorang jemput bos, maknanye jemput la PA sekali.
Dan PA takde la nak pergi sensorang kann..
Harus la bawak kengkawan terapat.
Gitu la kekdahnyeee....... 

Memandangkan aku terjumpa gambar-gambar yang ada muka aku dari FB kazen aku, Rina, so haruslah aku cilok dan tayang kat sini. Mihmihmih...
Jangan mare ye Rina.
Kite kan kazen-kazen rapat gitewww..... :)


Time ni Rina dan family datang beraya kat rumah aku.
Sedang elok dia datang tu, aku baru je sudah mandi.
Sebab tu masa dia datang, aku kuar lewat sikit dari bilik.
Bersiap-siap dulu.
Takkan la nak pakai cecomot depan tetamu khenn...



Rina ni sebenarnye camwhore jugak.
Suka amik gambar.
Aku ni pun camwhore tapi malas nak kuarkan henset.
So, menumpang kat kamera hp orang je laa...


Bukak FB Kak Ejam, ader pulak gambar ni.
Credit to Zairul Yo's Photography a.k.a abang aku sendiri.
Tapi gambar ni aku dah penah tayang dalam entri lepas kan...
Takpelah.... ulang tayang sebab suka sangat gambar ni.
Dan rasa takjub sebab kaki aku tak terpeleot bila melompat pakai heels.
Hebakkk...hebakkk...


Suke jugak gambar ni walaupun rumah kat belakang tu nampak klasik + menyeramkan...
Nasib baik hantu kak limah takde berdiri tercegat kat situ.
Kalau ada, kompem aku tanya, "Kak Limah, tak tengok Akedemi Fantasia ke? Takkan taknak tengok AC Mizal kot..."
Nggeeeeeeee.........


Aku dan Kak Ejam.
Uiksss... body orang yang dah beranak 2 pun still maintain kalau nak banding dengan aku yang tak pernah beranak nih.
Hoih... jeles...jeles....

Setakat ni saje buat KALI INI.
Tak tahu la lepas ni ada lagi ke tak gambar raya.
Kalau ada nanti aku tayang lagi di lain entri.
Hehehe...



No comments: