Wednesday, January 15, 2014

Badminton dan candy crush

Salam readers...

Sambungan dari entri keluar pergi Jakel dengan Kak Long (tajuk entri : Kain Pasang).
Aku balik sekitar petang.
FZ yang datang amik aku kat rumah Kak Long.

Takdan aku nak rehat kat rumah, FZ bawak aku pergi kolam.
Sejak-sejak dia tukar tempat kije, aku jarang temankan dia dah.
Malas.
Lagipun kawan-kawan kat tempat baru dia tu semacam sikit.
Aku takleh in sangat dengan diorang.

On that day, diorang ada perlawanan badminton.
So, FZ ajak aku tengok dia main.
Ya ya kan je laaa...
Dah dia ajak, kalu menolak kang jadi gaduh pulak nanti.
Tahu je la perangai dia tuh cemana..



FZ - baju hitam.
Partner dia is abang Malik.
Abang Malik ni kelakar sikit.
Tergelak je aku tengok dia main.



Sementara diorang main badminton, aku pulak melayan tab sensorang.
Bosan kot tengok diorang je yang main...
Nasib ada tab.
Boleh la main game.
Best pon best.


Main benda alah ni la...
Sekarang ni aku stuck kat level 375. 
Dah berminggu-minggu dah stuck kat situ.
Naik bosan dah.
Bayangkanlah, semua level dalam dreamland pun dah settle.
Level 375 ni still stuck sampai sekarang.
Sakit jiwa hoihh...
Hahaha... main game pun boleh tension eh.
Kengkawan Fb, bagi la aku nyawa wehhh... haha.

3 comments:

Unknown said...


ramai betul orang gile candy crush haha aku paling nyampah game yang kene mintak orang niiiiiii

diana aziz said...

Unknown : best kott game ni. haha... main bt hilang bosan je. Last2 jd tensi sb level tak lepas. haha

Mimy Hamid said...

smpi skrang aku tak main Candy Crush ni..hahha