Thursday, February 20, 2014

Fish & chips, Restoran Azmi Sentul

Salam readers...

Sekejapan je kannn dah hari Khamis.
Esok Jumaat. Lusa Sabtu...
Sabtu leh bangun lewat sikit.
Hehehe... tu je la kijenye kan...
Cemana la badan tak bambam...

Ni aku rehat jap amik napas dari tadi buat chart opis.
Buat sensorang lak tuu.. jenuh hoihhh....
Maybe ini last task aku before transfer... (itupun kalau dapat la...)

Ok, ni aku nak citer kisah 8 Feb lepas.
Hahaha..... lewat sikit citer.
Aku teringin sangat-sangat-sangat nak makan fish and chips.
Memula, cadangnya nak pergi ke Kampung Baru.
Tapi biase la... sesakkkk... parking pon yilek.
Maka, boyfie aku zasssssss bawak aku pergi ke Sentul.
Makan kat Restoran Azmi.
Kat sini pun parking ya ampunnnn... memang payah nak dapat.
Tapi kalau dah rezeki kan.... jumpa 1 parking strategik.


Me wearing jubah on that night. Tetibe rasa selesa pulak pakai jubah.
Jubah murah je pon. Beli kat Jalan TAR.


Kempiskan perut dia sekarang.
Diet katanya.... hmmm... yelah. yelah...


Lepas order je, terus dia kuarkan tab main game farm saga.
Geram pulak aku...
Bukannya dia nak layan aku tau!
Asik main game je...
Ada gak tab yang kena baling nanti.


Just tembikai FZ punya dan ice blended milo aku punya...
Ice blended diaa... perghhhhhhh......... sedapp siot!
Memang kaw rasa milo tu.... tak puas minum.


Yang ni FZ punya.... fried chicken & chips.
Tapi dia makan tak habis pon.
Geram aku... ikutkan sangat diet dia tu.... grrrr!


Fish & chips aku punya...
Tak larat jugak nak habiskan tapi aku kan jenis tak suka membazir.
Selagi aku rasa aku boleh telan, aku telan.
Alhamdulillah, licin pinggan. Heheh...


Pastu aku order onion ring.
Ok sedap jugak.
FZ suka onion ring, sebab tu aku order.
Ikutkan aku, aku tak berapa gemor onion ring ni sebab onion kannnnn......
Ishhh......merepek je makanan ni.
Bawang pon boleh salut dengan tepung camtu....

Sekarang ni dah takde dah nak mengidam apa-apa.
Tapi tatau la time tengok fb nanti ade yang buat aku terliur dengan gambar makanan diorang.
Aku ni senang terliur okeh.
Pastu menggelupur la nak makan benda tu jugak.
Yang susahnya, FZ la sebab kena melayan makwe yang kuat makan ni.
Hehehe...