Wednesday, February 19, 2014

Lunch date secretaries

Salam readers...

Selamat tengahari!
Hari ni hari yang agak busy.
Of course la busy dengan kerja kann. Macam-macam kena buat.
Now, aku kena prepare list files yang aku pegang so that nanti kot-kot la nak buat handing over to new PA.
Hahaha... confident je leh tukar kann...
Takpe, dapat tak dapat lain citer.
Orang kate, sediakan payung sebelum hujan.
Prepare awal-awal so that tak kelam-kabut nanti.

7 Feb baru-baru ni, aku ada lunch date dengan Kak Era, Ayu dan Jen Jen.
Rindu dah lama tak jumpa diorang...
Nak gosip-gosip, nak share stories... seronok tau!

Kitorang date kat San Francisco Cafe kat bawah opis aku ni...
Nak lunch kat Secret Recipe, welllllll......... SR bawah opis aku ni lembsss nak mampsss.
Time bos takde, boleh la makan kat SR.
Time bos ada, tak boleh la... nanti balik opis lambat.

Dalam perjumpaan tu, kak Era bagi aku, Jen Jen dan Ayu hadiah..
Eh, ehh.... rasa terkejut gak mula-mula...
Awat bagi hadiah ni kak Era?

Rupa-rupanya sempena belated birthday.
Hehehe... Dah berbulan kot birthday aku lepas tapi still dapat hadiah....
Suke...-suke...............



Comel....
Pink lagi...... sayang la nak guna. Hehehe...

Terima kasih, Kak Era.
Nanti kite jumpa lagi ehh....
Leh gosip-gosip lagi... :)


1 comment:

Jen Jen Areff said...

sama la kaler kite dapat...