Monday, April 7, 2014

Birthday!!

Salam readers...

04 April baru-baru is his birthday!!
A month before his birthday, aku dah menggelabah dah cari hadiah.
Susah betul la nak cari hadiah untuk lelaki kan.

Selain dari tu, aku ada idea buat scrap book yang penuh dengan gambar-gambar sepanjang hubungan kitorang.
Lagi best buat dengan hasil kerja tangan sendiri kan.
Buat kerja untuk insan tersayang ni lain macam sikit semangatnya. Hehehe...

Aku ada jugak buat beberapa plan nak celeb his birthday tapi tu laa... FZ ni penjimat orangnya.
Nak belanja mahal-mahal sikit pun taknak.
Stress haku!

Nanti aku citer ape yang kitorang buat on that day.
Yang tu lain entri ye.

____________________________________________________________

Untuk abam FZ,

Selamat hari lahir yang ke dotdotdot...
Abam takmo orang tahu umur abam kan.
Hehehe...
Takpe..takpe.. Ni rahsia kita walaupun dah terkantoi dalam FB. Hihi...

Sayam doakan semoga abam dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan bahagia selalu.
Semoga hidup abam diberkatiNYA selalu, ya.
In sha ALLAH.

Juga tak lupa, sayam doakan semoga hubungan kita kekal sampai bila-bila.
Until jannah, kata budak-budak sekarang. Hehe..
ILYSM!! Kali juta-juta... (",)






2 comments:

Mimy Hamid said...

nk sangat tengok korang kahwin..amin

diana aziz said...

Doakan kami ye, mimy.. :)