Thursday, April 10, 2014

Tappers lagi

Salam readers...

Ni tatau la citer zaman bila.
Bulan lepas rasanya... godek-godek pc jumpa pulak gambar ni.
So, marilah kita masukkan dalam blog. Heheh...

Kisahnya Farid ni dah banyak kali sangat dah ajak kitorang (SAU gojes) untuk kuar makan kat Bangsar South.
Tak jauh mana pon bangsar south tu dengan opis aku.
15 minit jalan kaki dah sampai.
Mengah la sikit tapi ate nak kurus kann...
This is part of exercise katanya.

Farid asik la request nak makan kat Tappers Cafe.
Ok, fine... marilah kita pergi secara berjemaah.

Kalau nak datang sini, kena datang awal sikit sebab nanti meja penuh.
Nak kata makanan kat sini sedap, takde la sedap benor.
Tapi harga murah kann... Lagipun servis cafe ni cepat.
Sebab tu ramai orang datang.
Tapi yang peliknya kalau aku datang sini dengan FZ, mesti servis lembpsss...
Tatau la kenapa.


Farid dan Maziah.


Min.
Effective from next week, she is no longer my officemate.
Dia dah bertukar unit.
Hari ni kitorang ada buat farewell party untuk dia.
Semalam aku dan Leen pergi MV carik hadiah untuk dia.
Hopefully dia suke dengan dengan hadiah-hadiah yang kitorang pilih.. (",)

Entri pasal farewell party dia nanti aku update dalam entri lain eh.
Lagipun party belum start lagi saat aku menaip ni...


Leen...
Bertambah chubby lepas kawin.
Takpe Leen, laki dah sayang.. hehe...


Bila turn aku amik gambar, korang tengok la cemana diorang pedajalkan aku.
Khianat betuihh!!
Hahahah... Muke Leen la klaka. adoyaiii...

Maka, tercapailah keinginan Farid nak makan kat Tappers Cafe tu.
Pasni kalau mengidam lagi si Farid, tatau la nak cakap ape..


1 comment:

Mimy Hamid said...

lain kali pegi nak tapau eh..plssssssssssss