Monday, May 12, 2014

Jom berenang

Salam readers...

Aritu aku ada janji dengan korang nak up entri pasal aku test hp masuk kolam kan.
Ari ni meh aku tunaikan janji aku.

Memang semua orang tahu henfon model xperia Z, tak kisah la Z1 ke ape, semuanya boleh masuk dalam air.
Air klorin laa...
Air masin takleh ye kawan-kawan.
Kang ada yang bawak masuk dalam air laut pulak nanti.

Beli henset tengahari, petang tu terus FZ bawak aku pergi kolam untuk berenang.
Alang-alang dah berenang tu, terus la kitorang test henset ni.

Dupdapdupdap jantung aku masukkan henset ni dalam air.
Kot la meletup ke ..rosak ke...
Dah la aku dah takde duit nak beli henset baru.

Tapi alhamdulillah...
Henset aku ok je lepas bawak masuk dalam air.



Bagi cikgu renang posing dulu...



Ini student FZ.
Dia dah pandai berenang!


Me.
Dah tak reti dah aku nak posing cemana.
Tunjuk peace je la. Hihi...


Inilah student FZ yang aku cakap tadi tu.
Firdaus namanya.
Dia dah pandai berenang. Dari tempat cetek sampailah ke tempat dalam.

Kat kolam Bangsar ni kolam dia macam slide gitu.
Makin hujung makin dalam.
Paling dalam pon setinggi 12 kaki.
Dalam tuuuu.... 
Aku pun takut nak pergi kat tempat dalam tu.
Kalu mandi kat sana tetibe je aku sampai kat tempat dalam mesti menggelabah.


Test upload video jap.
Lepas ke tak ntah ni guna internet opis.



Ada sesape nak belajar berenang tak?
Kalau ada, email kat aku ye at :-

diana_comel@yahoo.com

Email zaman-zaman sekolah dulu aku maintain sampai sekarang.
Sebab tu email address aku tu poyo semacam.
Hehehe...

Ataupun korang boleh pergi ke blog FZ :-

http://swimminglessonswithfauzi.blogspot.com

No comments: