Friday, May 23, 2014

Lunch date seksisstari

Salam readers...

7 May 2014, aku ada lunch date dengan kengkawan seksissssstari.
Seksis sangat kan.
Hehehe...

Aku kan secretary. So ada la kawan-kawan dikalangan secretary jugak.
Siapa lagi kalau bukan the gojes Ayu & the vogue mama Era.
Amboiihh, mama Era sangat kan. 
Jangan marah tau Kak Era. Ngeeee...

Tapi sayangnyaaa... perjumpaan kitorang tu tak cukup sorang lagi member.
Jen Jen.
Dia busy bebenor ada workshop kat hotel sebelah opis aku ni.
Secretary memang cenggitu.
Kalau ada masa free, freeee je la takde kije goyang kaki.
Kalau datang waktu busy, busy sesangat sampai tak sempat nak rehat.
So memang kitorang paham la kenapa Jen Jen tak dapat join lunch date kitorang on that day.

Kalau lunch date dengan geng-geng secretary, takde dah tempat lain.
Mesti kat San Francisco cafe bawah opis aku.
Senang sikit makan kat sini.
Tak pack dan service pun cepat.



Yang tudung ijo tu la mama Era.
Sangat la santekkk bila dia pakai tudung camtu.
Yang si baju kuning biru tu laa Ayu the gojes.
Body makin selim melim.. jeles haku.


Dua-dua putih melepakk..
Masuk je aku, terus gambar jadi gelap.
Pfftttt!!


Dalam ramai-ramai, aku la yang bambam.
Hoihh... bila mau kurus ni??


 Ni je la yang kitorang makan.
Pompuan yang bambam tu makan fettucini carbonara.
Yang kurus the vogue the gojes tu makan roti je..
Nampak tak beza kat situ?
Hahaha...



2 comments:

Mimy Hamid said...

apa rahsia ayu kurus

diana aziz said...

Haha... mimy pi tanya dia.. :)