Saturday, May 3, 2014

Update tengah malam

Salam readers... 

First time try update belog thru phone.
Huhu..gila jakun.
Sebelum ni tak penah update blog kat phone.
Ini pun aku tethering line internet dari tab.

Now dah pukul 1:10pg but still aku tak tido.
Tunggu sampai citer Kabhi kushi kabhi gham ni habis dulu.
Patplohpat kali tengok citer ni pun, aku still boleh melalak sensorang.
Gila touching citer ni.
Tapi orang tak sedar kot yang dalam citer ni watak Kajol tu kire murtad.
Ke ada je yang sedar tapi buat-buat tatau?

Eh, ada citer lain aku nak kongsi ni.
Pasal budak rumah aku.
Pandai je guna barang aku tetengah malam sebab nak elak dari pengetahuan aku.
Hadoiii... ada jugak perangai camni.
Padahal kalu dia mintak izin pun, bukannya aku tak bagi.
At least bagitahu la aku dulu. Aku kan tuan punya barang.
Ishh....

Takpe la..
Itu tandanya mentaliti budak-budak muda sekarang.
Jenis tak hormat orang..tak bermoral.



Up sekeping gambar latest. Gambar petang tadi kat opis.
Amik dengan kamera henset.
Terang kan.
Matik la pasni asik selfie je manjang....


3 comments:

Mimy Hamid said...

kemain nampak gelang shine shine

diana aziz said...

mummy hadiahkan.. hihi

Beautyfull_Maria said...

skrg ni da mcm2 jenis handphone..x tau nk pilih mana satu walhal kegunaan sama jek...tp best plak hp ni blh msuk air...

btw,akak da tukar url blog:b3autyfullmaria.blogspot.com