Tuesday, July 1, 2014

Awas, gambar makanan ada disini!

Salam readers...

Amboii... tajuk cam ngeri benor!

Dah memang jadi masalah utama kitorang bile keluar je, mesti tatau nak makan kat mana.
Kalau jenis aku ni, bawak la kemana-mana pun aku tak kisah.
Aku telan je semua.
Tapi FZ ni la... tekak dia lain sikit.
Nak ajak pergi restoran mahal-mahal sikit, dia janggal.
Tatau la ape yang dijanggalkan sangat.
Nak ajak pergi restoran makanan Jepun ke, Korea ke, memang lagiii la tak.
Mana dia makan makanan camtu.
Asik-asik dengan dia ni makan makanan Melayu atau western.
Idok le aku muak tapi kekadang nak jugak merasa makanan lain.
Ye dak?

Citer ni awal bulan aritu.
Dah nak masuk bulan lain, baru sibuk nak citer ye, Diana!

Itulah yang dinamakan pemalas hazabunn!
Korang tau je la tuan tanah blog ni kan pemalas gile.
Nak menaip pun kena ada mood. Cano tuh?

Ok, back to the story mory.
Aritu aku ajak la FZ pergi makan ke Restoran Azmi.
Rindu pulak nak makan kerang bakar dia.
Sodapp ohh!

Eh, sebelum review gambar, aku mintak ampun awal-awal ye kot la ada yang terliur nanti.
Tak pepasal aku pulak yang berdosa.


Pulut mangga...
Sedap.
Lemak-lemak gitu.. harga pun tak mahal.


Ni la orangnya yang suke sangat makan pulut mangga kat sini..
Aku tengok pun dah menjejess ailio ni ha..


Tuan tanah yang femalasss ittewww..
Nampak pucat je kan muka aku dalam gambar ni..
Mungkin sebab tak make up kot.


Nasi goreng daging merah FZ punya.


Nasi goreng belacan aku punya.

Memula ingat nak order makanan western je.
Tapi tetibe perut lapor semacam nak makan nasik pulakss...
Tu yang order nasik tuu...


Telur dadar yang gebuss gedebass...


Ice blended milo dan fresh orange.

Lupe aku nak amik gambar kerang rebus.
Kerang sampai je, terus ngapp sampai habis.
Hehehe..
Lapor, cenggitu la ghupanya.

Nampak ice blended tu cam sedap je kan...
Boleh la buat untuk berbuka nanti...
Sejuk sampai perut laa nanti.. hehe


2 comments:

Mimy Hamid said...

heheh tak baca tgk gambar dah tau ni restoran azmi...

Mimy Hamid said...

heheh tak baca tgk gambar dah tau ni restoran azmi...