Thursday, October 30, 2014

Annabelle yang buat aku membebel.. huh

Salam readers...

Baru ade kelapangan nak jenguk blog kesayangan.

Aku sebenarnya dah lama sangat tak pergi tengok wayang.
Ade je citer best yang nak tengok tapi tu laa takde kelapangan.
Semua salah FZ tau!
Dia busy, kelas swim sana sini.. pastu tak bagi aku tengok wayang sensorang.
Dah tu cane?
Merana la sensorang bila dapat tahu filem kegemaran dah habis tayangan kat pawagam. 
Nyampasssss.... T___T

6 Oct lepas kan hari kedua raya haji.
Kalau hari pertama tu kitorang pergi karok, hari kedua tu kitorang pergi tengok wayang pulak.
Sebenarnya takde citer best pon nak tengok tapi aku rasa cam nak try tengok Annabelle.
Cam seram je aku tengok trailer.
Padahal opismate aku bagitahu citer tu tak best sangat.

Ahh.. tak kire...
Nak tengok jugak.
Aku kan suka tengok movie genre horror, seram, bunuh-bunuh, saiko semua.
Hihi...

Kitorang tengok movie kat MV la.
Punyalah banyak cinema kat KL ni, GSC MV jugak yang jadi pilihan.
Bukannya ape, dekat dengan rumah aku.

Nasib time kitorang sampai tu orang tak ramai lagi kat kaunter wayang.
Sekejapan je beratur, terus dapat beli tiket.



Ni la budak yang suka buat-buat merajuk.
Konon nak suruh boifren pujuk......

Wehhh, jangan muntoh k!


Dapat boifren yang pandai pujuk, sekejap je dah boleh senyum.
Auuwwwww!!



Saiko dia ni... saiko!

Nak buat cane kan...
Kadang-kadang kena jugak buat-buat merajuk.
Kalau boifren tak pujuk tu, dia dah tak sayang la tuuuu! T___T

Nasib aritu dia pujuk.
Still sayang.... still sayanggg..... *tangan didada mata ke atas.


Yeayyy, dah dapat masuk hall.
Tetibe jumpa pulak benda alah ni.
Seram oihhh tengok patung ni.
Kalau orang hadiahkan aku patung ni, cepat-cepat aku buang... Takuitt!


Yang ni tatau la posing pesen ape...


Kasut sama-sama merah...

Eh, nak citer kemenyampahan aku mase duduk dalam hall ni..

Seat aku bersebelahan dengan 2 seat lain which is sepasang couple yang duduk kat situ.
Budak kolej mungkin.
Gile menyampah aku dengan diorang tu.
Dua-dua sama je perangai. Elok sangat la berkapel.

Kesahnya, time citer start tu merpati 2 sejoli ni sibuk duk sembang-sembang pasal citer ni.
Potpetpotpet mulutnya.
Haiihhhh... kot la dah tahu sinopsis, dendiam je dah la.
Ni tak, cara dia cakap tu macam sengaja nak suruh aku dengar.
Macam la aku heran sangat.
Grrrr..........

Tapi kan memang betul la cakap orang.
Citer ni tak best pon.
Terkejut terkejut camtu je la... Itupun sebab efek sound seram.
Ingatkan lebih kurang cam The Conjuring tu.
Kalau movie TC tu memang kecut perut la kannn...

Movie ni aku rate pon setakat 2/5 bintang je.
Rasa laa cam rugi je tengok wayang citer camni.
Silap-silap tahun depan dah masuk HBO astro.


Eh, pes time aku pakai cermin mata time kuar jenjalan.
Serius rasa tak selesa, janggal, malu.....
Tetibe je rasa malu. Ntah pape ntah...


Dah macam Nuha dah aku nengoknye... Hahaha..
Gelakkan diri sendiri.


Elok je dia ni pakai seluar pendek.
Padahal dalam hall tu sejuk kot.


Bajet ensem lerr tuh.


Apepun yang ni jugak maintain cun..


Walhal.............

1 comment:

Emynz said...


Citer ni slow sket kan. lepas tu patung tu macam exegerate jek muke takut dia tu, padahal yg real punye comey jek

Aku tgh tunggu ouija punye online version. cousin aku ckp lagi best.