Wednesday, November 19, 2014

Kisah birthday

Salam readers...

Kesinambungan dari kisah birthday aku pada 13 Nov baru-baru ni...

12hb Nov (petang), bos pergi ke tempat salah sorang opismate aku dan tanya bisik-bisik,

"Hari ni birthday Diana eh?"

Menggelupur la opismate tu check date birthday aku.
Rupa-rupanya birthday aku keesokkan hari.

Amboi bos... advance pulak dia. Hihihi...

Sebenarnya aku tak expect apa-apa pun pada hari jadi aku tu.
Dah tua kann...
Family, sedara mara dan kawan-kawan wish pun dah memadai sangat dah.
At least diorang ingat birthday aku.
Contoh macam daddy dan mummy.
Awal-awal lagi dia dah wish dah kat aku.
Hihi...

Tapiiii hari tu bos belikan aku kek!
Wahhhh....

Leen plan nak buat surprise tapi tak jadi.
Hahaha... kelakar gile kot.
Dia punyalah sembunyi-sembunyi pacak lilin kat kek tu tapi aku ternampak pulak...
Terpaksa la buat-buat tak nampak. Kahkahkah..





Tq Bos!
Tq kengkawan opis....
Sayang korang semua!


No comments: