Thursday, November 27, 2014

Kursus

Salam readers....

Aku ke udara dari Palm Garden Resort, Putrajaya...
Ada training kat sini selama 2 hari.

Ingatkan training kali ni bosan macam the training yang aku attend September lepas.
Tapi rupa-rupanya sangkaanku meleset gittuuu..

Nak kata best tu takde la best sangat.
Biase la dengar orang potpetpotpet kat depan kann.. bosan kot.
Tapi training kali ni tak buat participant annoyed.

Now, baru je lepas lunch.
Menu lunch is marbelesss uolllss...
Tema seafood gituuu..
Dah la aku ni memang suka makan seafood. 

Ok la.. sesi petang dah nak mula..
Ada masa aku update lagi.
Kalau aku tak update, maknanye aku malasss ler tuh.. kikiki...

Chow!

No comments: