Wednesday, December 3, 2014

Blog Celen 15 : Surat kepada seseorang

Salam readers...


Aku skip yang no.14 tu sebab tak amik gambar kasut-kasut lagi.
Esok lusa aku buat entri tu ye...
Apalah entri without gambar kan?

Surat ni aku tujukan kepada parent aku.
Mommy & Daddy.
Buat surat rasmi laaa... hahahah....
Buang tebiatt sikit arini.

________________________________________________________

Nuradiana Aziz
6****, *****  *******
Bukit Kerinchi,
59200 Lembah Pantai,
Kuala Lumpur
________________________________________________________

Mommy & Daddy
10**-*, Jalan *****,
** ****** ** *** ******,
21000 Kuala Terengganu,
Terengganu Darul Iman.                                              03 Disember 2014


Ayahanda & Bonda (Kemahinnn kannn!),

Terima kasih kerana bertabah membesorkan anakanda yang babel, nano, dop dengor kata ni... Dari kecik sapa besor, ade je benda pelik hok menyakitkan hati ayahanda & bonda hok anakanda buat. Agoknye ayahanda & Bonda pun dok sabor nok suruh anakanda ni kawin tapi sayangnye sampai ke sudoh dok kawin-kawin ni... hahaha...

Doksoh ayohanda bonda sangat la dok? Tak reti ambe nok cakap bahasa lama ni.. hihi..

Daddy & mommy (baru laa rasa cam omputih skit... kikiki),

Terima kasih sekali lagi sebab melayangg karenah Nana, menjaga, mendidik Nana sapa sekarang. Walaupun Nana tua bangka doh, still mommy & daddy beri nasihat kat Nana kalau Nana ade buat saloh. Nana dok amik hati pon... tapi kalau rasa kurang kasih sayang diberikan, memang Nana sentap ah... huhu...

Both of you adalah ibu bapa yang baik. Daddy sapa lening duk layan karenah Nana.. Asal balik Tranu je, sibuk cari paung goreng sebab anok nok makan. Mommy plok masok masakan yang sedakk-sedakk... Padahal bukannye jarang jupe pon. Kalau Nana dok balik Tranu, daddy & mommy mari KL jugok.

Nana mitok maaf kalau selama ni Nana banyok peningkan kepala daddy dan mommy, banyok sakitkan hati daddy dan mommy.. kot la nana penoh buat daddy dan mommy nangis dalam diam... Nana mitok maaf banyookkkk sangat. Nana sayaaangggg sangat kat daddy dan mommy. No one can replace both of u.

Ok la... anok mu ni ada kije plok kena buakk.. doh la arini kena stay back dok tahu ke benda. Padahal takdok keperluan pon nok stay back tu. Tapi nok wak gane. Anok mu ini kije secretary. Bila bohh bagi arohangg suruh stay back, maka kena la stay back... sobbsss..sobssss...

Babai parent ku... lebiu!



Anak mu- Diana- :)

No comments: