Thursday, December 11, 2014

Food court Sogo

Salam readers...

Hari ni barulah aku nak update ye...
Semalam ingat nak publish la satu entri tapi takdan sebab sibuk buat statistik.
Sampai naik rabun dah mata aku yang memang dah sedia rabun ni...
Penat kepala otak hoihhh buat statistik.

Ok, meh kite bercerita.
20 Nov lepas, FZ bawak aku pergi jenjalan kat Sogo.
Niat hati nak beli lampu tido je.
Last-last kat Sogo takde jual lampu tido okeh!
Frust iollss...

Ingatkan pergi tempat-tempat shopping ade la lampu tidur yang cantik-cantik.
Walhal yang ado... huhu...

Kalau dah namanya pergi ke Sogo, rugi kalau tak shopping cadar.
Sempat ku sambar 1 set comforter.
Sogo ni kalau nak shopping cadar, memang recommended sangat.
Banyak sangat pilihan. Harga pun jauhhhhhh lagi murah dari mall lain tapi bile sale la.. hihi..
Tapi Sogo ni kan memang dah terkenal dengan sale setiap 2 minggu..
Eh, tetibe jadi duta Sogo pulak eh.
Hahaha...

Kalau pergi Sogo, memang aku suka sangat makan kat food court.
Sebab ada variety of food...
Harga pun takde la mahal sangat.
Standard food court la...


Tuan tanah.



Mee kolok.

1st time aku makan mee kolok.
Rasa cam megi je..
Aku tanya FZ macam ni ke rasa mee kolok?
FZ memang dah biase makan mee kolok, dia cakap memang itu rasa mee kolok sebenar.
Owhh, ok....
FZ kata sedap... tapi bagi aku biasa-biasa je...
Tekak masing-masing kan.


FZ makan nasi ayam penyet.
Dia kata ok laa...


Betul kann dia ni makin kurus...
Jealous iollss...

Time aku nak kurus, dia punya sabotaj tu kemain lagiiii...
Dia kurus takpe pulak...
Haiihhh...


No comments: