Wednesday, December 24, 2014

Mood Holiday!!!

Salam readers...

Hollaaaa... hollaaaaa... hollaaa!!
Ape cer pepagi ni?

Kekna still datang opis walaupun hari ni Kekna cuti!
Ewahhh, terasa seperti pekerja cemerlang, gemilang dan terbilang je.
Hahahaha...

Kekna datang opis pun sebab ada kije kena settle.
Ni pun sempat selit kejap update blog kesayangan.

Kekna akan bertolak ke destinasi holiday petang ni dan 28hb baru balik KL semula.
Jangan speku-speku tau kat mana Kekna nak bercuti.
Tunggu je Kekna update dari sana dalam FB nanti ye..
Hahaha.. gile poyo! Macam la bercuti jauh bebenor.
So what? Hahhaha...

Ok la.. Kekna nak sambung buat kije.
Jap lagi Kekna nak balik dah...
Nak continue packing barang-barang.

Babaiiii!

No comments: