Thursday, January 22, 2015

2nd blog

Salam readers...

Selamat petang!!
Wahhh... Kekna tak update pun ramai jugak yang sudi bukak blog Kekna ni ye.
Terima kasih... terima kasih....

Lately memang Kekna perasan rating blog Kekna naik sikit.
Syukur alhamdulillah... sekurang-kurang naik jugak duit nuffnang Kekna...
Hihihi...

Kekna ada create 1 blog baru.
Isinya lebih kurang macam blog sekarang but lebih detail dan lebih banyak gambar.

Kekna bukannya apa..
Kekna tahu ada orang stalk blog Kekna ni setiap hari.
Bukan Kekna tak suka tapi orang tu stalk blog ni untuk tahu apa yang Kekna buat dalam 4 tahun ni.
So, Kekna taknak la kisah-kisah Kekna dijadikan inspirasi bagi orang-orang tertentu untuk hentam Kekna...
Orang tak tahu kisah sebenar so boleh la cakap macam-macam.

Blog kedua ni hanya boleh dibaca oleh orang-orang yang Kekna approve je.
So, agak-agak nak follow blog tu, silalah bagi email anda yang sah beserta dengan akaun FB secepat mungkin ye. 
Bagi kat email remaja Kekna : diana_comel@yahoo.com.
Kalau takde FB, akaun insta pun takpe.
Kalau ada blog lagi bagus... boleh kite saling follow menfollow.. hihi..
So, bolehlah Kekna check dulu sebelum approve.
Once dah approve, barulah Kekna bagi link blog tersebut ye...

Bukan berlagak diva, but ini untuk keselamatan Kekna jugak.

But please take note 'N', you are not invited at all.
Who know who you are.
TQ.

3 comments:

Mimy Hamid said...

nakkkk..email nor.zmy@gmail.com

butterfly said...

approve akak juga tau...

Beautyfull_Maria said...

Add akak jgk ye maria_190998@yahoo.com