Tuesday, January 20, 2015

BBQ Chicken, Plaza Pantai

Salam readers...

Kekna rasa la kan blog Kekna ni sesuai jadi blog makanan la...
Asik makan...makan...makan aje...
Hihii... Kekna memang suka makan pon.
Eh, sape yang tak suka makan kan?

Hari tu opismate Kekna sibuk laaa heret Kekna pergi makan kat bangunan sebelah opis Kekna.
Padahal time tu Kekna busy kott...
Kije berlambak... hoho..
Tapi kengkawan punya pasal, Kekna turutkan aje.

Kekna pergi bertiga je dengan Ekin dan Farid.
Leen kena tinggal sebab dia ada D.I satu hari.
Hihi... sian dia kena tinggal.

Eh, korang tahu tak D.I tu ape?
Search sendiri dalam google.
Wakakakaka... ok tak klaka.

Kekna pernah buat food review tentang restoran ni.
Rujuk entri ini [klik sini].


Jerk BBQ ni Farid punya.
Ya ampunnnn... ayam tu nampak tempting sangat-sangat!


Yang ni hot hot drum.
Ekin yang order.
Ramai yang kata sedap tapi Kekna tak pernah cuba lagi.
Pedas katanya.
Memandangkan Kekna ni ada gastrik, Kekna kena elakkan makan sesuatu yang terlalu pedas.


Farid.... eh, pakai baju ungu laaa...
Teringat pulak si gadis bertudung ungu. Eh!
Hahahaha....
Farid, jangan mareee k!


Ekin : Aci tak amik gambar saya tapi saya taknak tengok kamera?
Kekna : Baiklahhh.... hmmmmm... ^__^


Ada orang tegur mata Kekna nampak sembab.
Kekna penat sangat hari tu uollssss...
Memang la sembab.


Sekian lama menunggu makanan, akhirnya makanan Kekna sampai jugak.
Kekna order Korean charbroiled.
Ni favorite Kekna...
Tapi oleh sebab takde selera sangat, Kekna tak habis pun makan. Nggeeeeee...

Akhirnya Ekin tolong habiskan salad, Farid tolong habiskan ayam.
Jadi DBKL la korang. Kakakaka!



Kekna balik opis je, terpandang whatsapp group.
Tengok Ekin amik gambar candid Kekna.
Hoihhh, serius benor nampaknya.
Hahaha...


No comments: