Monday, January 26, 2015

Lunch

Salam readers...

Opismate Kekna ni kan mulut memang takde insurans tau.
Selalu Kekna jadi bahan kutukan diorang.
Diorang kata Kekna ni ada hati nak buat 2nd blog sedangkan blog yang satu ni pun asik update citer yang dah basi...
Hoiiiiii...... choiii sangat mulut korang tau!
Hahahah....

Walaupun mulut korang ni takde insurans, Kekna tetap sayang kat korang!!
Muah muahhhh banyak kali!

Ni Kekna nak update citer baru...
Hangat sehangat macam baru keluar dari oven gitu.

Tengahari tadi manager Kekna, Encik Zul tetibe je bagitahu Kekna yang dia nak belanja satu opis kat Sushi King.
Ape lagi melompat la memasing.
Suka benor la bila dengar ada yang nak belanja kannn...
Belanja sushi lak tu...
Tapi tu la... ramai yang takde.
Tinggal 5 orang je.

Terus kitorang booked teksi.
Oleh sebab 5 orang, maka terpaksa la book teksi eksekutif.
Selesa sangatttt naik teksi eksekutif ok...

Kitorang pergi makan kat Sushi King Mid Valley.
Dah lama rasanya Kekna tak datang sini.
Last pergi pun dengan FZ.
Itupun tahun lepas. [klik sini].
Tak pepasal FZ dah boleh makan sushi sikit-skit. Hihi...

Masa kitorang sampai tu orang tak ramai sangat.
Dapat je tempat duduk, terus kitorang sambar sushi-sushi yang ada.
Kekna teringin nak makan salmon skin piri-piri tu tapi takde la pulaksss...
Sedeyyy...
Dapat makan surimi scallops je.
Takpe... lenkali boleh datang lagi.
MV dengan rumah Kekna ni bukannya jauh sangat pon.


Kami!
Happy je muka memasing kan...
Maklum laaa ade yang belanja... kikiki...


Ni antara makanan yang kitorang amik...
Ada banyak lagi yang kitorang makan tapi takdan nak snap pon...
Gambar ni pun Leen yang snap.
Kekna langsung tak pegang hp dah...
Takde line laa dalam kedai.
Nak whatsapp pun tak dapat.
FZ siap call, pun tak dapat.
Pastu Kekna pulakss yang kena marah.
Hoihhhh.... bukan salah sayam ye abamsss...
Line memang takde ok kat dalam restoran ni...
Saje je la call takuittttt Kekna kuar dengan laki lain lerr tuh...
hahaha...
Tau sangat dah.

Apapun, semoga En.Zul dimurahkan rezeki...
Lepas tu boleh laa belanja kami lagi... hihi...

4 comments:

Mimy Hamid said...

peh en zul belanja sushi king tu harus la loncat

Liyana said...

pergh untung la... iols x gheti makan sushi haha

yg cantik manis said...

Best laaa en.Zul blnja mkn..krm slm kt semua yaaa

yg cantik manis said...

Bestlaaa en Zul blnja mkn..krm salam kt semua yaaa