Monday, January 19, 2015

Sushi Tae, NU Sentral

Salam readers...

Kekna dan opismate selalu ada plan nak lunch ke mana-mana.
Opis kitorang ni pulak dekat je dengan beberapa shopping mall.
Pastu kat sini pulak senang nak dapat public transport.
LRT sekangkang kera je dengan opis Kekna.
Kalau nak dapatkan teksi, klik je aplikasi myteksi tu...
Nanti berlambak-lambak teksi nak datang amik kite. Hihi...

06 Januari 2015 aritu, opismate Kekna ajak pergi NU Sentral.
Diorang semua teringin nak makan sushi.
Memandangkan Kekna tatau nak lunch ape, so Kekna ikut aje la...

Kitorang makan kat Sakae Sushi.
Ni kali kedua Kekna makan kat sini.


Yang ni Leen yang order.
Kekna kalau yang jenis tak berapa masak ni, takleh telan iollss!


Ni pulak farid punya.
Ketamakkan sangat kan!!
Habis pulak dia makan 1 set ni sorang.


Ni order yang mula-mula sampai.
Yang Kekna punya piring kaler pink tu je.
Yang kat piring hijau tu semacam je bentuknya kan.... wakakakaka...





Takoyaki.
Yang ni Kekna punya.
Sedap takoyaki dia...
Lembut je.


Ni pun leen punya...


Dah balik singgah Mekdi beli oreo mcflurry.
Dah lama dah Kekna tak makan aiskrim ni.
Sukeeeeee.....

Dah makan apelagi... balik opis la.
Sambung buat kije...

1 comment:

pengasas nama kekna :p said...

nak sushi tae jugak, tak aciiii....