Thursday, February 5, 2015

Sorry

Salam readers...

Sorry Kekna tak dapat nak update lagi cerita-cerita untuk dikongsikan bersama.
Kekna terlalu busy dengan kerja Kekna.
Kerja datang bertimpa-timpa ni...

Ada masa Kekna update ye...
Kekna up 2-3 entri sekaligus...
Kikiki...


Owh, by the way, blog kedua Kekna akan dibuka kepada pembaca-pembaca yang telah menghantar email kepada Kekna.
Nanti Kekna add satu-satu ye.
Blog tu Kekna tak buka untuk public.
Hanya readers tertentu je yang boleh baca.
Buat masa sekarang, Kekna belum pun update apa-apa kat situ.
So, tunggu!
Once dah boleh baca nanti, Kekna umumkan dalam blog ni ye...

Love yeah!

No comments: