Saturday, February 21, 2015

Update dari kampung

Salam readers...

Currently its 1:54am now tapi Kekna still berjaga.
Tatau kenapa tetibe je Kekna transform jadi kelawar pulak since balik kampung.
Siang mengantuk, malam berjaga katanya. Hahah....

Kekna balik kampung hari Sabtu minggu lepas.
Naik flight kat KLIA 2 sane tuh...
First time naik flight sensorang. Malam pulak tu.
Ngeri ohhhh...
Dah la sepanjang perjalanan tu bergegar je flight langgar awan tebal.
Mengucap panjang Kekna sepanjang perjalanan tu...
Huhu..
Tapi alhamdulillah selamat sampai jugak.

Cerita lelebih lain entry Kekna buat ye...

Pejam celik pejam celik, dah dekat seminggu Kekna berada di kampung.
Kerja-kerja penting Kekna dah settle kan.
Baju untuk raya nanti dah tempah... dah pun melawat mak-mak sedara yang balik dari umrah hari tu...
Tapi kali ni takdan la Kekna nak pergi melawat member member kolej dulu.
Jadual Kekna sepanjang kat kampung ni memang padat bebenor.
Setiap hari ada je kuar rumah.
Kekadang tak plan pun nak kuar.
Tetibe je ada yang mengajak.

Oh, Kekna bukannya jenis kuar merata-rata merayap tak tentu hala dengan kengkawan ye.
Kekna kuar pun dengan adik-beradik Kekna je.
Seronok ok kuar dengan family.

Esok Kekna ada program lagi.
Fuhhhh... padat sungguh ni.
Letih seharian swim petang tadi pun tak hilang lagi.
Acaner?
Even orang whatsapp ke, mesej ke, call ke mesti Kekna lambat balas atau pick up.
Henset pulak asik habis bateri je... huhu...

Ok la... its 2:02am now.
Esok pagi kena bangun awal lagi.
Nanti ada masa Kekna cerita detail apa aktiviti Kekna kat kampung ye....

Babaiiiii....
Good night all!

No comments: