Thursday, April 16, 2015

Bersushi-sushian di Sushi Zanmai

Salam readers...

Ape kabor orang kampong??
Kekna adalah TER-TER-TER sangat busy uollssss... (>_<)'
Asik kena tengok statistikkkkk aje.
Sampai dah naik muntah. Huhuhu...

Untuk menenangkan fikiran serabut dengan kerja yang banyak tu, kengkawan Kekna ajak la pergi lunch kat Sushi Zanmai, NU Sentral.
Dah lama rasanya Kekna tak layan sushi ni.
Teringin lerr pulok.

Masuk je dalam Sushi Zanmai, rasa macam duk kat Jepun.
Tapi panas sikit sebab lampu dia rendah kot.

Kat Sushi Zanmai ni takde sushi track ye...
So, memang kena order biasa.
Kekna mana-mana pun tak kisah asalkan selesa dan service cepat.
So far service kat sini cepat jugak laa walaupun orang ramai.

Meh kite layan gambar-gambar sushi.
Lupa nak amik gambar Kekna dan kengkawan.
Duk amik gambar makanan je la...


Ni la makanan yang kitorang order.
Makan 4 orang je tapi dah macam makan sepuluh orang.
Ketamakkan disitu. Kikikiki....

Meh kite zoom satu-satu.



Leen wajib order ini...
Favorite dia ni...






Yang ni Ekin punya.
Ekin memang suka soup based.



Sashimo...
Hanyir sikit kat sini...
Last last Kekna bagi Ekin dan Farid je makan.


Yang ni pun Kekna punya.
Sedap jugak.
Sebenarnya makan mee ni pun dah kenyang walaupun portion dia kecik.


Dalam banyak-banyak, yang ni paling sedap.
Yang ni jugak la paling mahal dalam banyak-banyak makanan yang kitorang order.
Kekna memang suka makanan dari fish based.
Ate Ganu mariii kan..
Hihihihi...

Jom Avangers makan sushi!
Tapi tunggu bonus. Nak??



1 comment:

Anonymous said...

jommmmm