Monday, April 20, 2015

GIA Bowling Tournament

Salam readers...

Salam 1 Rejab.
Hari ni ada sesape berpuasa tak?
Kekna puasa hari ni... Saje je amik berkat awal bulan yang mulia ni...
*puasa pun nak bagitahu eh? poyosss..
Hihihi...

Nak citer kisah 1 April baru-baru ni...
Takde la baru sangat kan...
Dah 20 hari lepas dah.. Kekeke...

Opis Kekna ada buat bowling tournament kat NU Sentral.
Kekna pun dah lama gile tak main bowling.
Last main pun mase balik kampung hari tu.
Kompem bola asik masuk longkang je...

Teringat pulak masa awal-awal kapel dengan FZ dulu.
Setiap minggu kitorang main bowling.
FZ memula dulu tak suka pun bowling ni tapi alih-alih dia pulak yang over sampai 1 tahap pergelangan tangan dia sakit, terus kitorang dah tak main dah.
Sampai sekarang rasanya pergelangan tangan dia sakit.

Ok...ok.. citer lama...

Balik kepada citer asal.
Tournament start after lunch.
Kekna dan opismates semua cadang nak lunch kat NU Sentral je terus.
Mek Leen la sibuk sangat teringin nak makan benda yang pedas-pedas.
So, kitorang decided lunch kat food court je.
Masing-masing boleh pilih sendiri nak makan ape.


Kekna pilih ni...
Spaghetti baked seafood.
Eh, harga makanan sekarang ni naik mendadak kan?
Yang macam ni dulu haga RM16.90 sekarang dah naik RM20 uolllsss!!
Tapi puas hati la sebab portion besar.
Acu kalau makan kat Secret Recipe, secoet je spaghetti dia dah RM22.
Padahal SR tu company Malaysia tau.
Bukannya company luar ke ape.
Eh, emo tetibe. Hahahah...

Dah pukul 2, barulah kitorang naik ke Grand Ballroom.


The game start!


Nama Kekna yang no.3 tu...

Kena main 2 games uolsss...
Total terkumpul 197 je...
Sedeyyyy!!
Dulu-dulu Kekna boleh kumpul sampai 200 lebih points tau...
Huhuhu...
Tapi takpe. Main sekadar suka-suka je kan.
Bonding session dengan all teammates.

By pukul 5 petang game dah habis.
Kumpulan Kekna markah paling sikit..
Boleh? Hahahah...

Nanti markah-markah ni akan dikumpulkan sampai akhir tahun.
Lepas ni ada banyak lagi game.
Total markah terkumpul keseluruhan akan diberitahu akhir tahun nanti.
Group mana yang dapat markah paling tinggi akan dapat RM1000 uollsss!!
Menarik gilosss..
Tu yang buat Kekna bersemangat tuuuu...


Dah settle game, jom kite wefie!!
SAU team!







Lupa nak amik gambar semua team audit.
Semangat nak main sangat sampaikan lupe nak snap.
Inipun mujur Farid sibuk ajak wefie.
Kalau tak, kompem takde gambar.
Hihihi...


No comments: