Wednesday, April 15, 2015

The Manhattan Fish Market manager ku belanja

Salam readers...

Citer ni citer bulan lepas jugak.
Baru la ni nak update. Kekekeke...
Kemalasan melanda katanya.

Macam biase la aktiviti Kekna dan kawan-kawan setiap hari adalah men-discuss kat mana nak makan tengahari.
Kekadang tekak rasa bosan jugak asik makan makanan sama je setiap hari kat opis tu.
Haruslah tukar selera jugak kan...
Asik-asik beli kat food court opis aje...

Kebetulan time discuss tu, manager Kekna En.Zul interrupt.
Tetibe je dia datang dan suruh discuss kat mana nak lunch sebab dia nak belanja..
Teruja la masing-masing...
Ape lagi, terus google.

Memula plan nak makan tempat yang dekat-dekat je dengan opis like Plaza Pantai.
Tapi bile dah berjalan kaki kat sane, terus Farid bagi cadangan pergi makan kat NU Sentral je.
Kekna dan Ekin ikut je la...
Alaaaaaa... En.Zul kayoooo... Setakat belanje 100-200 hengget tu, pejam mate aje.
Hihihihi...

The guys decided to have lunch at The Manhattan Fish Market.
The girls ikut saje.....


Macam biasa Kekna order small flame.
Kekna suka udang nyee tu... sedap.
Ade cheese... :)



Yang ni Ekin punya.
Nama panjang Scallops Fish Chicken.
Nama pendeknya SFC.
Sedap jugak.
Kekna suka scallops tapi udang dalam menu small flame tu lagiiii sedap.


Yang ni Farid punya.
Fishy Chicky Bang Bang.
Sangatlah chicky namanya kan.. kikikiki...


Grilled salmon with black pepper sauce with ultra smooth mashed potato and veggies.
En. Zul punya.
Patut laa En. Zul sampai sekarang dia kurus.
Duk makan grilled salmon je.


Kami... :)

Tenkiu En.Zul.
Banyak kali dah ni En.Zul belanja....
Semoga murah rezeki En. Zul.

Bila nak belanja lagi? Eh!



No comments: