Friday, May 22, 2015

Bowling

Salam readers...

06 May 2015, lunch hour.
Kekna dan kengkawan biasenya akan plan something.
On that day, kitorang plan nak main boling kat NU sentral.
Kekna memang suka main boling...
Bior la badan tak sihat mana pun. 
Budak degil memang cenggini. Ngeeeeee...

Masuk je waktu lunch, cepat-cepat kitorang pergi ke NU Sentral.
Tak sabo dah ni nak main boling.
Leen datang lambat sikit sebab dia half day aritu.
Seingat Kekna la... hihi.

Kitorang dah separuh jalan dah main boling, barulah Leen sampai.
Lets snap snap dulu... :)




Tak lama lagi berkurangan laa team kitorang.
Sape yang nak pergi?
Rahsia dulu. Takleh bagitahu tanpa keizinan tuan punya badan.

Plus Kekna pun dah apply semula untuk balik kerja kat kampung.
Hopefully ada la tempat kosong kat TM area Kuala Terengganu tu.
Dah 7 tahun Kekna bekerja kat KL ni, jauh dari family.
Biarlah lepas ni Kekna kerja dekat dengan family pulak.
Sakit demam mommy dan daddy, bolehlah Kekna tengok-tengokkan.
Dan begitulah sebaliknya.
Lagipun mommy sunyi sebab kat rumah tu sekarang dah tak ada orang.
Dia masak apa-apapun, jarang sangat makanan tu habis.
Dia cakap kalau Kekna ada, Kekna boleh habiskan makanan dia.
Hahahaha... Nampak benor mommy tahu anak dia ni pelahap.
Kekekeke...

Tapi walaupun sorang ke hulu, sorang ke hilir nanti, group avengers bijjj memang takkan berpecah.
Silaturrahim akan tetap erat. In sha ALLAH.
Sedih pulak tetibe... sobss...sobsss...

Eh, terubah topik laksss... Kekeke...


Ni score kitorang untuk game pertama.


Game kedua Kekna dah lembik dah.
Tak larat uolsss!

Tak lama lagi bulan puasa.
Bijjjess, jom la plan something before puasa ni......!




No comments: