Wednesday, May 27, 2015

Lunch @ Absolute Thai Bangsar Village

Salam readers...

Kisah awal May aritu.
1 opis Kekna kuar pergi ke Hospital Pantai sebab nak melawat manager Kekna yang warded kat situ.
Pergi naik 2 buah teksi.
Bosses naik sebuah, staff cinonet naik sebuah.

1st time Kekna pergi Hospital Pantai.
Selesa tempatnya.
Nak dapatkan teksi pun senang.


Zaman gadget.
Melawat orang sakit pun, memasing still toleh tengok henset.
Haihhh laaaa...

Melawat sekejap je.
Pastu geng avengers Kekna naik teksi pergi ke Bangsar Village.
Alang-alang dah keluar kan.
Bos pun memang sedia maklum geng Kekna ni kaki merayap.
Suke benor kuar berjalan-jalan lunch kat luar.
Dia dah tak heran dah. Hahaha...


Geng avangers bijjj yang memang takyah diperkenalkan lagi...
Yang lelaki sorang tu kitorang panggil Queen bijjj... hahahah...
Ampun ya, Farid!


Makanan Leen selalu sampai awal.
Mandrem ape ntah dia pakai. Hahaha..


Queen bijjj ni memang takde kije lain.
Tertido sebab bosan tunggu makanan sampai.
Over sangat tau!


Ni makanan Kekna.
Crab fried rice dengan lychee ice blended.
Dua-dua pun sodap!


Yang Farid Queen Bijjj punye....
Dia amik set ape ntah... Nampak sedap jugak,


Pineapple fried rice Ekin punya.

Ekin tanya, "Nenas ni agak-agak diorang recycle balik tak?"

Kekna rasa soalan Ekin ni lagi susah kalau nak banding dengan soalan add math.
Serius tatau nak jawab ape. Hahahaha...


Gadis-gadis bijjjes yang very the cun... 
Pasan tul! Hahahahah....


Amboiiiii... senyum lebar.
Siap letak payung kecik kat telinga lagi... 
Hawaiian sangat! hahahahaha....


Leen punya.
Ape ntah nama menu ni. Lupe dah.

So far memang semua makanan yang kitorang order tu sedap-sedap.
Memang recommended sangat restoran ni.
Tempat pun cozy je.

Terus Farid bawak parent dia makan sempena Mother's Day kat restoran ni tapi cawangan Wangsa Walk rasanya... 
Kemain kannn... :)




Terima kasih Ya ALLAH kerana mengurniakan sahabat-sahabat seperti mereka!
Kekna sayang kamu semua, bijjj!

3 comments:

Mimy Hamid said...

sapa yg sakit na

diana aziz said...

Mr. raj, mimy...

Ayam Kluk Kluk said...

sy silent reader kekna.. tp terpanggil utk komen sbb suka tgk kwn kekna yg nama farid tu.. siap pakai payung kat telinga, mesti sporting kan.. kirim slm ye kat farid.. :)