Thursday, May 28, 2015

Lunch @ The Manhattan Fish Market, NU Sentral

Salam readers...

Last month ada groupon promo kat TMFM.
Terus geng avengers bijjj grab sorang satu meal.
Murah uolsss... Haruslah kena grab kan.
RM24.90 untuk set small grill siap air dan soup of the day!
Leen cakap air watermelon sedappp!
Mase tu Kekna tak boleh minum air buah.
Ruginyeeeeeeee...


Kekna add on warm water.
Al-maklum laa time tu Kekna kena berpantang sikit makan.
Doktor tak bagi Kekna makan benda-benda sejuk.
Padahal lepas makan kat TMFM ni, Kekna bantai aiskrim Haagen Dasz.
Hahahah... Entri pasal Haagen Dasz ni lenkali Kekna update ye.

Yang dalam mangkuk tu la soup of the day- seafood soup.
Sedap.
Kekna suka....
Tengah-tengah badan tak berapa sihat, hirup sup panas-panas dan sedap adalah 1 kenikmatan yang tak terhingga. Gitteww!
Ahaksss!


Inilah small grill.
Ada udang, ada sotong, ikan, chips, brokoli & carrots.
Sedap jugak.... tapi takleh lawan la dengan set small flame.
Favorite Kekna tuuu....
Tapi tetap Kekna makan sampai habis.
Rugi laa kan kalau makan tak habis.


Kami... :)


Suke Kekna duk sebelah Farid.
Sebabnya bile amik gambar, terasa kulit Kekna lagi cerah dari dia.
Huahahahaha...
Acu Kekna duduk sebelah Ekin atau Leen.
Kompem-kompem kulit Kekna nampak rentung.... Huhuhu...






Kitorang ni dah macam duta NU Sentral dah.
Asal lunch je, ke sana...
Ada a few restaurant yang kitorang belum terjah.
Next time la pulak... hihihi...


No comments: