Wednesday, June 3, 2015

Paddington house of pancakes, NU Sentral

Salam readers...

2 minggu lepas geng avengers ajak pergi makan kat NU Sentral.
Kitorang ni selagi tak jelajah semua restoran kat NU Sentral tu, selagi tu la kitorang tak puas hati.
Asik jejakkan kaki kat situ je laaa.
At least dalam seminggu, mesti ada sekali pergi sana.
Duta NU sangat kan... Kekekek...

So, on 13 May 2015, kitorang pergi makan di Paddington House of Pancakes.
Saje la nak try makan kat sini pulak.
Padahal kat The Curve tu ade je. Hihihi...

Jom kita tengok menu apa yang ada kat sini...













Harga dia bagi Kekna quite pricey la.
Sebab portion dia sikit.
Tapi in terms of rasa, memang sedap.


Kekna order menu nombot 710. Aglio olio.
Pastu minum hot tea in a pot.
Pot dia tu comel. :)





Kami!
Harus ada gambar kami berempat.


Farid the weirdo bijj... hahaha


Kekna the drama bijj... Ngeeeeeee...


Leen the rebel bijj...:D


Ekin the bubbly bijj...

Gittew!! Hahahah...
Dah ada gelaran masing-masing dah ye.


Suke sangat dengan gambar ni... 
Sweet sangat-sangat.
Semoga persahabatan ini berkekalan selamanya... Amin... :)


Ini je yang kitorang makan aritu.
Leen over sangat makan salad.
Kengkonon nak diet.
Sekarang diet dah kelaut. Hahahaha...

Pukul 4 petang, Farid the weirdo bijj tu merintih-rintih kelaparan.
Kekna syak dia bela something sekarang ni..
Sebab tu asik lapar jeeeee... 
Bela hantu raya ke hape, Farid??
Ahakssss...!


1 comment:

emi mohamad said...

nana..melur &thymes try dok g?nnt review k..kikiki