Tuesday, July 14, 2015

Dominos Pizza Party

Salam readers...

Ape habaq semua?
Kekna kat sini sihat-sihat ja...
Kuruih sekejap, la ni gemok balik...
Hati tengah duk bahagia ni, memang cenggini laa..

Tetibe je loqlaq sangat speaking Kedah.
Kekekeke...

Kekna dah sudah masak dah.
Ada masa sikit ni bolehlah update belog sekejap.
Nak kongsi cerita sebulan yang lalu atau lebih tepat lagi pada 03 Jun 2015.
Huahahahaa... baru nak update uollss!

Kekna dan geng avengers memang selalu ade plan bile masuk waktu lunch.
Nak ajak orang lain tak boleh.
Al-maklumlah siapa la kitorang ni kan... sekadar geng Assistant Manager & secretary je.
Lagipun kalau time lunch macam ni, kitorang lebih suka elakkan bersembang bab-bab kerja.
Yela, time lunch macam ni la nak rehatkan minda sikit kan.
Takkan la 24 jam nak sembang bab kerja je.
Bosan kot...

Tengahari, Kekna order dominos...
Tekak tetibe je transform jadi omputih.
Asik nak makan pizza je.
Kebetulan Kekna ada voucher Dominos.
Rugi la kalau tak pakai kan.

Buat parti pizza dalam bilik Farid.



Tadaaaaaaaaaaaa.....
Tengah-tengah puasa ni tengok pizza rasa terliur la pulak.
Huhuhu...




Geng avengers kesayangan.

Kalau lepak dengan diorang, memang asik makan je.
Kebetulan pulak kitorang ni memang ada passion yang sama iaitu MAKAN.
Tak kisah la makan ape pun, yang penting makan.
Sekarang ni memang susah sangat nak diet.
Ade je plan makan.
Lepas raya ni pun ada jugak plan ni. Kekna yang cadangkan.
Tapi tunggu waktu sesuai nak pergi.

Haihhh tak sabarnya nak berkumpul ramai-ramai lagi.

No comments: