Tuesday, August 4, 2015

Diana dah jadi viral

Salam readers...


Rasanya ramai yang dah baca pasal ni kot.
Kekna pun tahu lagi group whatsapp.
Memula tak dapat pick up lagi apebenda ni kan..
Tapi bila baca betul-betul, barulah faham...

Kemain kan nama Diana tetibe jadi viral.
Hahahaha...

Sebenarnya memang itulah sifat pompuan.
Kuat cemburu.
Petik sikit je nama pompuan lain, mulalah datang angin cemburu dia.

Ramai la boifren/ laki yang try nak uji girlfren/ isteri pulak...
Ni antara yang Kekna jumpa dalam google.




Amboiiii... semua menjadi kan..
Hahahaha..
Kekna tergelak-gelak baca mesej diorang.

Tapi kan, sebenarnya cemburu tu tandanya sayang.
Kalau tak cemburu, maknanye tak sayang lerr tu kan..

So, Kekna sesaja je nak uji lelaki pulak.
Kekna try buat kat 'teman' baru Kekna.
'Teman' aje ye sebab masih baru.
Taknak declare apa-apa lagi. Hohohoho...


Gotcha!!! 
*Nama dia terpaksa di blur kan dulu buat sementara waktu*

Lelaki memang berbeza dengan pompuan kan...
Dia langsung tak hirau pasal 'Danial'.
Bila Kekna tanya dia balik, dia sangkakan Danial tu kawan kerja Kekna.
So, dia tak kisah pasal mamat tu....
Kekna merajuk kejap sebab dia tak jeles, so rasa cam dia tak sayang... Eh!
Hahahaha...

Tak pepasal pastu Kekna kena tazkirah.
Hohohoho...
Dia cakap hal-hal accident ni tak perlu nak jeles kat sesape yang datang bagi pertolongan.
Lainlah kalau tengah-tengah sihat, pergi beraya atau tengok wayang dengan Danial tu.
Itu baru dia jeles.

Ohhh, by the way, teman Kekna ni orang jauh.
Dia tatau pasal viral ni.

And dia pesan lagi jangan main-main pasal accident.
Takut nanti jadi betul-betul.
Dia risau takut dia takleh buat ape-ape sebab dia jauh...

Baiklah >__<


1 comment:

Mimy Hamid said...

HEHEHEH DIANA JUGAK DAPAT NAMA..MOTIP