Tuesday, August 18, 2015

Lunchie munchie di Alexis, The Garden

Salam readers...

10 Jun 2015... Lunch hour kitorang plan nak makan kat luar.
Asik makan kat opis je, muak jugak kan...
Kali ni kitorang plan nak makan kat Alexis, The Garden.
Tekak tetibe nak makan makanan western pulak kan.


Dalam lif.
Owh, kitorang pergi bertiga je kali ni.
Farid takde. Tak ingat dah dia kena pergi kemana.


Sementara menunggu teksi.
Macam biase la, kitorang book teksi thru apps myteksi.



Sekejapan je dah sampai di Alexis.
Jom tengok menu kat Alexis ni.
1st time Kekna makan kat sini.

Sila zoom untuk tumbesaran ye.









Mahal le jugak.
Kekadang makan kat sini ok je.
Tapi kalau selalu sangat tu, memang idok lerr...
Bangkrup mak ngah.. hewhew...


Pucat lesi muka Kekna.
Itu laaa... duk pakai lipstik kaler nude sangat.




Kekna punya.



Kami memang suka bergambar... :)



Leen punya



Ekin punya.


Orang duk cakap pavlova kat Alexis ni sedap.
So, Kekna order je la..



Oomaigotttt... memang sedap uolsss!
Serius tak tipu! Meringue dia crunchy, whipped cream yang tak manis sangat.
Eh, sedap laa...
Terus rasa nak repeat makan. Huhuhu...

Lately ni Kekna asik fikir pasal makan je...
Makan...makan...makan.
Hari tu turun 10kg. Now dah balik ke berat asal.
Acaner tu?


No comments: